Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

ΣΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ "ΠΗΓΕ" Ο ΔΟΛ.. "ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ" ΜΕ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ !!! ΧΑΜΗΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΚΑΝΕ Ο ..ΙΒΑΝ ΕΓΙΝΑΝ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ !!!!


Νέα εποχή από σήμερα για τα ΜΜΕ του ΔΟΛ. Οι φάκελοι με τις προσφορές για τον πλειοδοτικό διαγωνισμό άνοιξαν στις 12 το μεσημέρι, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να αναδεικνύεται νικητής αποκτώντας με 22.892.600 ευρώ το ιστορικό Συγκρότημα.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήρε εφημερίδες (Το Βήμα, Τα Νέα) και περιοδικά, το 22,11% του Mega, το ραδιόφωνο το Βήμα 99.5, διάφορα sites (in.gr, tovima.gr, tanea.gr), το 50% των μετοχών της εταιρίας «Iris Εκτυπωτική» και το 41,2% του πρακτορείου διανομής «Αργος».

Το θέμα είναι πλέον τι θα συμβεί με τα άλλα ΜΜΕ που κατέχει ο ίδιος μια και είναι ευθέως ανταγωνιστικά με εκείνα που απέκτησε σήμερα.

Εκτός από τον Μαρινάκη προσφορές κατέθεσαν και οι εταιρείες VEGATA (Κυπριακή εταιρία συμφερόντων Μελισσανίδη ..της ΑΕΚ !!!) προσφορά 21 εκατ. ευρώ,  η DIMERA του Ιβάν Σαββίδη (φέρεται ότι πρόσφερε ποσό κοντά στα 11 εκατ. ευρώ και τώρα μιλάει για ..αδιαφανείς διαδικασίες) και η New Mile.

Σημειωτέον, οι μεγάλοι χαμένοι της υπόθεσης είναι οι εργαζόμενοι του (πρώην, πια) ΔΟΛ.

Από το τίμημα το 75% πάει στις τράπεζες και τους προμηθευτές, ενώ το υπόλοιπο 25% μοιράζονται Δημόσιο, Ασφαλιστικά Ταμεία και, τελευταίοι, οι εργαζόμενοι.

Χώρια που ο νέος ιδιοκτήτης δεν έχει πλέον καμία υποχρέωση απέναντί τους: θα κρατήσει μόνο όσους θέλει κάνοντάς τους φυσικά νέες συμβάσεις.
Για τα ακίνητα του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη η μεγαλύτερη προσφορά έγινε από την Alpha Bank που δίνει 3.780.000 ευρώ και φαίνεται ότι πλειοδοτεί...


Lesvos Voice: Και κάπως έτσι χτυπήθηκε η ..διαπλοκή !! ..λέμε κανένα αστείο να περνά η ώρα.. όπως και αν έχει πάντως είναι η είδηση της ημέρας.. ο Μαρινάκης πήρε τον ΔΟΛ..

Και κοιτάξτε τώρα τι γίνετε..

Ο Μαρινάκης με τον Ιβάν γίνονται ..συνέταιροι στο mega (!!!) αφού λίγες μέρες πριν ο ..Ρώσος αγόρασε μετοχές του mega από τον Μπόμπολα..

Πάντως για να ξέρετε το παιχνίδι τελικά στο mega θα το κάνουν οι Βαρδινογιάννηδες αφού αυτοί έχουν το μεγάλο πακέτο μετοχών και έτσι αυτοί θα επιλέξουν ..σύμμαχο !!!!!!

Έτσι, υπό τα νέα δεδομένα, η μετοχική σύνθεση του Mega διαμορφώνεται ως εξής: 
  • Ομιλος Βαρδινογιάννη 35%
  • Βαγγέλης Μαρινάκης 22,11%
  • Ιβάν Σαββίδης 19,63%
  • Πήγασος 13,09% (ενεχυριασμένες)
  • Δημήτρης Κοπελούζος 4,5%
  • Βίκτωρ Ρέστης 3,13%
  • Το υπόλοιπο ποσοστό είναι σε χέρια μικρότερων μετόχων







Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  





                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!! 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες