Τρίτη 9 Μαΐου 2017

ΣΚΛΗΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΛΟΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΟ «ΣΠΑΣΙΜΟ» ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ !! Ο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ..¨ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ, ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ¨ !!!!!


Αναφερόμενος στην προσπάθεια που γίνεται για τη διάσπαση του Δήμου Λέσβου και το κλίμα που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες, ο συντονιστής της επιτροπής Άρης Ελευθερίου, ασκεί έντονη κριτική, σε όλους εκείνους, οι οποίοι - όπως λέει - ενδιαφέρονται για την προσωπική τους εξέλιξη και όχι για το καλό του νησιού μας.

«Η ιστορία διδάσκει και επαναλαμβάνεται. Είναι καλό λοιπόν, να την γνωρίζει κανείς και να ξέρει ακριβώς το ρόλο των προσώπων διαχρονικά σ' αυτή. Οι προδότες όταν δεν τιμωρηθούν, επιστρέφουν.

Τις τελευταίες ημέρες επιχειρείται από το Δήμαρχο, να περάσει προς τα έξω μια εικόνα διάσπασης της κοινής γνώμης και διαφορετικών απόψεων για το Δήμο Λέσβου.

Ο Δήμαρχος οφείλει και πρέπει να υποστηρίξει ως θεσμικός παράγοντας, τη βούληση του Λεσβιακού λαού και των πολιτών.

Αν θέλει να εκφράσει τις απόψεις του, ως Σπύρος Γαληνός, ας το κάνει. Να μην μπερδεύει όμως, τον θεσμικό του ρόλο με τις προσωπικές του φιλοδοξίες.

Το Δημοτικό Συμβούλιο έχει λάβει ομόφωνη απόφαση για τη διάσπαση του Δήμου Λέσβου.

Οφείλει να αγωνιστεί γι' αυτή και να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την υλοποίησή της.

Η εικόνα του διχασμού που επιχειρεί να βγάλει προς τα έξω, θα αποτελέσει αφορμή που θα εκμεταλλευτούν οι κυβερνώντες για πολλοστή φορά, για να γυρίσουν την πλάτη στη Λέσβο και να χαθεί άλλη μια σημαντική ευκαιρία. Δυστυχώς, ο τρόπος που λειτουργεί μοιάζει με τον Δούρειο ίππο.

Η μόνη λύση για την ανάπτυξη του τόπου μας, είναι η διάσπαση του ενιαίου Δήμου Λέσβου και η δημιουργία μικρότερων βιώσιμων σχημάτων, τα οποία θα ασχοληθούν με τα πραγματικά προβλήματα της κάθε περιοχής, υλοποιώντας έργα μικρά και μεγάλα.

Σήμερα τα χωριά μας μαραζώνουν και σβήνουν. Σύντομα την ίδια μοίρα θα έχει και η Μυτιλήνη, όσο κι αν κάποιοι εθελοτυφλούν για να εξυπηρετήσουν τα προσωπικά τους συμφέροντα.

Νοιάζομαι γι' αυτόν τον τόπο και η μόνη μου αγωνία είναι η ανάπτυξη και η πρόοδός του»
Πηγή: Δημοκράτης


Lesvos Voice: Φαίνεται ότι ο κος Ελευθερίου διαβάζει Lesvos Voice..  γιατί πριν μερικές μέρες είχαμε γράψει ένα κείμενο στο οποίο ρωτούσαμε όσους παλεύουν για το «σπάσιμο» του Δήμου Λέσβου, αν είναι σίγουροι ότι όλοι οι τοπικοί παράγοντες θέλουν πραγματικά νέους Δήμους στη Λέσβο.. ή πάλι η προσπάθεια θα υπονομευτεί..

Μάλιστα είχαμε θυμίσει πως δεν «έσπασε» ο Δήμος την τελευταία φορά και τι στάση είχαν κρατήσει κάποιοι.. τότε !!!

Πάντως ενδιαφέροντα όσα λέει ο κος Ελευθερίου, ειδικά αυτό που λέει για τους …«προδότες που όταν δεν τιμωρηθούν, επιστρέφουν» .. αυτό ήταν όλα τα ¨λεφτά¨ !!!!!













Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  





                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες