Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΜΚΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ.. ΥΠΟΨΙΕΣ ΓΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑ !!!


Η Κομισιόν αποφάσισε να αναστείλει τη χρηματοδότηση μη κυβερνητικής οργάνωσης, που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα για το προσφυγικό, έπειτα από καταγγελίες που έγιναν.

Όπως ανακοίνωσε ο Ευρωπαίος Επίτροπος Ανθρωπιστικής Βοήθειας, Χρήστος Στυλιανίδης, οι σοβαρές καταγγελίες σε βάρος της ΜΚΟ αφορούν μία υπόθεση πιθανής σεξουαλικής εκμετάλλευσης των δικαιούχων από μέλη της οργάνωσης και πιθανή οικονομική διαφθορά.

«Αν και πρόκειται για καταγγελίες υπό διερεύνηση, η Κομισιόν τις λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη», τόνισε ο κ. Στυλιανίδης, υπογραμμίζοντας ότι πρωταρχική μέριμνα της Κομισιόν είναι η ευημερία των πιθανών θυμάτων.

Ήδη η Κομισιόν έχει ενημερώσει τις ελληνικές αρχές για το θέμα και παρέπεμψε την υπόθεση στην OLAF, το γραφείο της ΕΕ κατά της διαφθοράς, για άμεση διερεύνηση.

Επίσης, όπως είπε ο κ. Στυλιανίδης, λαμβάνονται μέτρα για την αναστολή των πληρωμών προς τη συγκεκριμένη ΜΚΟ μέχρι να ολοκληρωθεί η σχετική έρευνα.




Lesvos voice: Δεν πρέπει να μάθουμε αν αυτή η περίφημη ΜΚΟ που ήταν μέσα στη διαφθορά (δεν το πιστεύουμε συμβαίνουν αυτά ;;) και εκμεταλλευόταν σεξουαλικά τους μετανάστες (τι σημαίνει ακριβώς αυτό;;;) ήταν και στη Λέσβο;;; 

Δεν πρέπει να ξέρουμε αν αυτά τα λουλούδια είχαν και εδώ δραστηριότητα;; 

Και κάτι ακόμα.. θα είχε μεγάλο ενδιαφέρων επίσης να μάθουμε πόσα βραβεία για το .."μεγάλο ανθρωπιστικό" τους έργο, έχουν πάρει από τους "αξιόπιστους" διεθνείς οργανισμούς ;;;...!!!! 

Βρε κάτι ..ανθρωπιστές.. λαμόγια ...που για να κάνουν την κονόμα τους μας κατέστρεψαν με την ανοχή όλων !!!!












Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  




                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες