Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

100 ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ..ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ !! ΜΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΜΕ ΛΕΣΒΟ ΚΑΙ ΧΙΟ..


Στη Μυτιλήνη βρέθηκαν το Σάββατο 100 Τούρκοι ποδηλάτες, στο πλαίσιο του φεστιβάλ "η Σμύρνη κάτω από το πετάλι μου" .

Ο Δήμος Λέσβου υποδέχθηκε στο λιμάνι της Μυτιλήνης, τους 100 Τούρκους ποδηλάτες, που έφθασαν στο νησί μας στο πλαίσιο του 4th BICYCLE FESTIVAL UNDER MY PEDALS” που διεξάγεται στην Σμύρνη και οι οποίοι θα ποδηλατήσουν στη Λέσβο προκειμένου να αναπτυχθεί η Eurovelo διαδρομή που θα συνδέει την Σμύρνη με Λέσβο και Χίο.



Παρόντες στην υποδοχή κατά τη διάρκεια της οποίας μοιράστηκαν στους Τούρκους ποδηλάτες ειδικά αναμνηστικά μπλουζάκια, ήταν η Αντιδήμαρχος Εθελοντικών Οργανώσεων, Νέας Γενιάς & Εξυπηρέτησης του Πολίτη, Αθηνά Ιωσηφέλλη, ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Αθλητισμού του Δήμου Λέσβου, Δημήτρης Αλεξίου, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Βαγγέλης Μυρσινιάς και ο Πρόεδρος του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου, Ιγνάτης Λασκαρίδης μαζί με μέλη του Συλλόγου.

Η κα Ιωσηφέλλη και ο κ. Αλεξίου, εκ μέρους του Δημάρχου, Σπύρου Γαληνού καλωσόρισαν τους Τούρκους ποδηλάτες στη Λέσβο και τους ευχήθηκαν καλή διαμονή.

Τόνισαν παράλληλα ότι, ο Δήμος Λέσβου προσπαθεί με συγκεκριμένες ενέργειες και επαφές να ενισχύσει και να διευρύνει την πραγματοποίηση δράσεων με επίκεντρο το ποδήλατο αλλά και τον αθλητισμό γενικότερα.

Οι Τούρκοι ποδηλάτες, ευχαρίστησαν θερμά για την υποδοχή, και δήλωσαν ενθουσιασμένοι που επισκέπτονται τη Λέσβο και θα ποδηλατήσουν στο νησί μας.












Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  




                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες