Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Ο ..”ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ” ΞΕΚΙΝΗΣΕ ..”ΠΟΛΕΜΟ” (!!!) ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ..”ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΗ” FRAPORT !!! ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ..ΚΙΝΗΜΑ !! ΩΧ…


Εντάξει αυτά συμβαίνουν.. ειδικά στη Μυτιλήνη ήταν θέμα χρόνου να συμβεί, να βρεθεί δηλαδή κάποιος να κηρύξει .."πόλεμο" (!!!) στους «αποικιοκράτες» της fraport

Διαβάστε την ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης «Άλλος δρόμος» και τα λέμε μετά.. πολύ αναλυτικά !!!

Η ανακοίνωση…

Η δημοτική μας παράταξη έχει ξεκινήσει έναν αγώνα υπεράσπισης του δημοσίου συμφέροντος ενάντια στην αποικιοκρατική λειτουργία της Fraport στο αεροδρόμιο του νησιού μας.

Στο πλαίσιο αυτό επισυνάπτουμε απόσπασμα από το πολεοδομικό σχέδιο Μυτιλήνης που αποδεικνύει το δημόσιο χαρακτήρα του δρόμου έξω από το αεροδρόμιο (ΦΕΚ 328/30 Ιουλίου 2007), εύκολα προσβάσιμο απο όλους καθώς είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Δήμου.

Ο αγώνας αυτός εκτός από νομικό χαρακτήρα έχει κινηματική διάσταση απευθύνοντας κάλεσμα στην αδρανή δημοτική αρχή, συλλογικότητες και του πολίτες του νησιού μας να προβούν σε έμπρακτη ανυπακοή.

Η απόδειξη αυτή όμως έρχεται και ως απάντηση σε όσους έσπευσαν να στηρίξουν τα συμφέροντα της γερμανικής εταιρίας αμφισβητώντας το δημόσιο χαρακτήρα του δρόμου, όπως πρώην Πρόεδρος της τοπικής ΝΟΔΕ και πρώην κομματικός περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου της ΝΔ, ο οποίος είναι εκ των ιδρυτών της "Πατριωτικής" Κίνησης Μυτιλήνης. Φαίνεται ότι ο πατριωτισμός τους εξαντλείται όταν ακουμπά τα συμφέροντα γερμανικών αποικιοκρατικών εταιριών.

Στράτος Γεωργούλας 

Επικεφαλής δημοτικής παράταξης Λέσβου "ο Άλλος Δρόμος"

Lesvos Voice: Εμείς εδώ στο L.V έχουμε δει με συμπάθεια τις ανακοινώσεις του «Άλλου Δρόμου» και τις έχουμε προβάλει με τις μικρές μας δυνάμεις..

Εδώ όμως η υπόθεση είναι αλλιώς..

Γιατί τους βλέπουμε πολύ βιαστικούς στον «Άλλο Δρόμο» να κηρύξουν αντι – αποικιοκρατικό πόλεμο !!!!! ...και να φτιάξουν και κίνημα !!!!

Μας φαίνεται λίγο υπερβολικό και φοβόμαστε, όπως έχει συμβεί πολλές φορές στο παρελθόν σε διάφορες περιπτώσεις, ότι στο τέλος θα την πληρώσει πάλι η Λέσβος.. όταν όλοι οι άλλοι θα επωφελούνται..

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.. ο δρόμος μπροστά από το αεροδρόμιο είναι δημόσιος και αυτό σημαίνει ότι η fraport δεν έχει καμιά δουλειά.. σε αυτό λοιπόν ο «Άλλος Δρόμος» έχει δίκιο..

Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι το σημείο αυτό δεν πρέπει να «συμμαζευτεί» και αυτό πρέπει να γίνει με την συνεργασία όλων.. και της fraport συμπεριλαμβανομένου..

Από εκεί και πέρα οι δημοτικές παρατάξεις και όλοι οι άλλοι αντί να ξεκινήσουν ..πόλεμο, ας δουν κάποια πιο ουσιαστικά θέματα που έχουν σχέση με την Λέσβο και πως η fraport θα υλοποιήσει όσα έχει υπογράψει..

Να δουν για παράδειγμα πότε θα γίνει η επένδυση της στο αεροδρόμιο Μυτιλήνης που αφορά και την ανακαίνιση - αναδιάταξη όλου του χώρου…

Να δουν ποιος είναι ο σχεδιασμός της για αύξηση της κίνησης με νέες αφήξεις αεροπορικών εταιρειών..

Τι σκέφτονται να κάνουν για την άφιξη περισσότερων πτήσεων τσάρτερ στο αεροδρόμιο..

Και πολλά άλλα που έχουν να κάνουν με την ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος του νησιού και την βελτίωση παροχής υπηρεσιών στους ντόπιους..

Και μη βιαστεί κανείς να μας πει …φίλους των.. «αποικιοκρατών» - Γερμανών γιατί θα τον ..κράξουμε..

Άλλωστε δεν είμαστε εμείς που καλούσαμε τον κόσμο στις τελευταίες εκλογές να ψηφίσει ..Τσίπρα, ο οποίος εκτός από δυο μνημόνια υπέγραψε και την συμφωνία με της fraport !!!

Ούτε και βέβαια στήριξε εμάς ο ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εκλογές !!!!!!!!!!!!

Τώρα αν αυτοί μάλωσαν εμείς τι φταίμε;;;










Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  





                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες