Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗΚΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟΥ !! ΕΠΙΑΣΑΝ ΕΝΑΝ ΑΛΒΑΝΟ !! ΑΞΙΑΣ 300 ΧΙΛ. ΤΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ.. ΤΟΤΕ !!!



















Εξιχνιάστηκε, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης με τη συνδρομή του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου, υπόθεση διάρρηξης κοσμηματοπωλείου, που είχε διαπραχθεί προ επταετίας στη Μυτιλήνη.

Συγκεκριμένα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων και δεδομένων, σε συνδυασμό με την επιστημονική ανάλυση των πειστηρίων της υπόθεσης, που πραγματοποιήθηκε στα εξειδικευμένα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, ταυτοποιήθηκε ως δράστης, ένας  35χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας, ο 35χρονος, την 17/18-07-2010, μπήκε σε κοσμηματοπωλείο στη Μυτιλήνη, παραβιάζοντας παράθυρό του και αφαίρεσε πλήθος κοσμημάτων, η αξία των οποίων εκτιμάται ότι αγγίζει τις 300.000 ευρώ. 

Ο δράστης, σε βάρος του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από δικαστικές Αρχές της Μυτιλήνης, εντοπίστηκε σε περιοχή της Αττικής και συνελήφθη από αρμόδια αστυνομική Αρχή. 











Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  





                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!! 


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες