Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ .."ΠΡΩΗΝ" ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ..ΚΙΟΥΠΙ ΟΤΑΝ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΧΑΜΟΣ !!!!!



Παρακολουθούμε με ενδιαφέρων την ανταλλαγή επιστολών μεταξύ του πρώην βουλευτή, Υπουργού κ.τ.λ. Σηφουνάκη και του Δημάρχου Λέσβου Γαληνού και ειλικρινά απορούμε.. 

Για όσους δεν έχουν παρακολουθήσει την κόντρα να πούμε περιληπτικά ότι το θέμα αφορά τους Ρομά που έχουν κατασκηνώσει στη περιοχή κοντά στο Μουσείο Βρανά, στη Γέρα και δημιουργούν προβλήματα στην ευρύτερη περιοχή.. 

Ο πρώην Υπουργός που τώρα είναι ..πρόεδρος της Αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρίας "Αρχιπέλαγος" που διαχειρίζεται το Μουσείο Βρανά αντέδρασε επειδή οι Ρομά, σύμφωνα με τον ίδιο, έσπασαν ένα κιούπι "ιστορικής αξίας" !!!!! 


Κάπου εκεί άρχισε ο καυγάς.. ο "πρώην" τα "έριξε" στον Δήμαρχο γιατί δεν κάνει κάτι για τους Ρομά και ο Δήμαρχος του απάντησε ότι όλα αυτά γίνονται για να ..βγει ο "πρώην" από την αφάνεια !!!!


Κάπου .."μπερδεύτηκε" και ο Κούνδουρος που μέχρι που πέθανε ήταν πρόεδρος στην "Αρχιπέλαγος" και που δεν τιμήθηκε όπως έπρεπε και άλλα "ωραία" και εντελώς εκτός κλίματος... 


Και το θέμα τώρα είναι τι συμπέρασμα μπορεί κάποιος να βγάλει από αυτή την .."περίπου" κόντρα !!! 


Η γνώμη μας είναι ότι ελάχιστη σημασία έχει τελικά όλη αυτή η .."περίπου" κόντρα !!! 


Ή για να το πούμε αλλιώς.. "εδώ ο κόσμος καίγεται..." !!!! 


Αν στη περιοχή υπάρχει πρόβλημα ασφάλειας τότε αρμόδια για να το λύσει είναι η αστυνομία.. 


Αν κάποιοι έκαναν διάρρηξη ή βανδαλισμούς τότε μιλάμε για παραβίαση "κάποιων" νόμων και όπως όλοι ξέρουμε αυτοί που επεμβαίνουν, όταν συμβαίνει παράβαση των νόμων, είναι οι αστυνομικοί..  


Αλλά το θέμα για εμάς είναι αλλού.. αν είσαι "πρώην" σε οτιδήποτε και ένας κόσμος σε έχει τιμήσει αλλεπάλληλες φορές με την ψήφο του και έχεις "βρεθεί" σε αμέτρητες θέσεις, εξαιτίας αυτής ακριβώς της τιμής, τότε δεν κάνεις καυγά για κάτι δικό σου, όταν μάλιστα γύρω σου έχει συμβεί η απόλυτη καταστροφή τα τελευταία χρόνια... 


Προσπαθείς να λύσεις σε χαμηλούς τόνους το πρόβλημα σου χωρίς να προκαλείς.. 


Αρκετά περνά ο κόσμος, μη "βλέπει" και αυτά... 









Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  





                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!! 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες