Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Ο ΝΕΟΣ ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΤΟ ΑΚΚΟΥΓΙΟΥ !! ..ΜΕ ΡΩΣΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ 22 ΔΙΣ !!! ..ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΕΡΓΟ ΣΕΙΣΜΙΚΟ ΡΗΓΜΑ !!!


«Μέσα σε ένα μήνα θα ξεκινήσει η κατασκευή του πυρηνικού σταθμού Άκκουγιου» ανακοίνωσε σήμερα, Πέμπτη, ο Τούρκος Υπουργός Οικονομικών, Νιχάτ Ζεϊμπεκτζί, μία μέρα μετά τη συνάντηση του Τούρκου Προέδρου Ταγίπ Ερντογάν με τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν.

«Φτάσαμε σε σημείο στο οποίο σε ένα μήνα θα ξεκινήσουν οι εργασίες κατασκευής του πυρηνικού σταθμού Άκκουγιου» δήλωσε συγκεκριμένα ο Τούρκος Υπουργός, σύμφωνα με το star.gr.

Την Τετάρτη, ο Τούρκος Πρόεδρος ανακοίνωσε ότι ο πρώτος αντιδραστήρας του Άκκουγιου θα τεθεί σε εφαρμογή το 2023, ενώ ο Ρώσος Πρόεδρος ανέφερε ότι η Ρωσία θα επενδύσει 22 δις για την κατασκευή του.

Σε ενεργό σεισμικό ρήγμα θα κατασκευαστεί ο σταθμός…

Η κατασκευή του πυρηνικού σταθμού συνολικής ισχύος 1.600 μεγαβάτ επάνω σε ένα… ενεργό σεισμικό ρήγμα, με καταστροφικό παρελθόν, υποθηκεύει το μέλλον της ευρύτερης περιοχής της ανατολικής Μεσογείου και του Αιγαίου.

Η Ελλάδα έχει, ήδη, προβεί στο παρελθόν σε σειρά διαβημάτων τόσο προς τις Ηνωμένες Πολιτείες όσο και προς τη Γερμανία σε μια προσπάθεια να περιοριστούν οι πυρηνικές φιλοδοξίες της Τουρκίας. Ωστόσο, Ουάσινγκτον και Βόννη φάνηκε να μην συμμερίζονται τις ελληνικές ανησυχίες.












Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  




                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες