Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

«ΦΩΝΑΖΟΥΝ» ΣΤΗ ΧΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΕΝΤΡΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.. ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΚΟΡΟΙΔΙΑΣ..

Θα βάλουν πάλι μπροστά τους ..γερανούς στη Χίο;;

Ενώ σε όλη την Ελλάδα υπάρχουν χιλιάδες κενές θέσεις για πρόσφυγες και μετανάστες στη Χίο κάποιοι θέλουν να επιβάλουν προαναχωρησιακού τύπου κέντρα, λέει σε ανακοίνωσή της η Παγχιακή Επιτροπή Αγώνα.

Για άνευ προηγουμένου κοροϊδία των πολιτών της Χίου, κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η Παγχιακή Επιτροπή Αγώνα, εστιάζοντας τα βέλη της τόσο στον Δήμο όσο και στο κυβερνητικό στρατόπεδο μετά τις δηλώσεις τους περί αναγκαιότητας δημιουργίας προαναχωρησιακού κέντρου στο νησί.

Στην ανακοίνωσή της τονίζει ότι: «Ενώ στην υπόλοιπη Ελλάδα υπάρχουν άδεια κτίρια που δημιουργήθηκαν για την φιλοξενία μεταναστών και προσφύγων, στην Χίο προσπαθούν να επιβάλουν ανοικτού, κλειστού ή προαναχωρησιακού τύπου κέντρα. (32.000 κενές θέσεις σε ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης, υπάρχουν στην υπόλοιπη Ελλάδα).

Δυστυχώς έως τώρα όλες οι αποφάσεις που αφορούν στο νησί μας, πάρθηκαν υπό καθεστώς τεχνητής ασφυξίας, εικονικού πνιγμού και ψευτοδιλημμάτων (που θα τους πάμε), όπως ακριβώς επιδιώκεται και τώρα.

Καταλαβαίνουμε το μέγεθος της κοροϊδίας και τον πολιτικό σχεδιασμό του υπουργείου για το μέλλον των νησιών μας», αναφέρει η Παγχιακή Επιτροπή Αγώνα καλώντας τους πολίτες να απαιτήσουν την άμεση αποσυμφόρηση του νησιού.

Πηγή: politischios












Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  



                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες