Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

ΟΙ ΑΚΤΟΠΛΟΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ.. 4 ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ, ΛΕΝΕ..


Σοβαρά προβλήματα στις μεταφορές εμπορευμάτων και επιβατών στις περισσότερες νησιωτικές περιοχές αναμένεται να προκαλέσουν οι δύο επαναλαμβανόμενες 48ωρες απεργιακές κινητοποιήσεις των ναυτικών στα πλοία της ακτοπλοϊας, που κήρυξε η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία από τα ξημερώματα της Τρίτης έως στις 12 τα μεσάνυχτα της Παρασκευής.

Η ένωση των ακτοπλόων, με ανακοίνωσή της ζητεί από την ΠΝΟ την αναστολή των απεργιακών κινητοποιήσεων των ναυτικών στα πλοία της ακτοπλοϊας, καθώς έχει καθηλώσει την επιβατική και εμπορευματική μεταφορά προς και από τα νησιά.

«Βρισκόμαστε εν μέσω τουριστικής περιόδου και εκατομμύρια συμπολίτες μας προσδοκούν να κερδίσουν τα προς τα ζην στη δύσκολη οικονομική κατάσταση που διέρχεται η χώρα», αναφέρει ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας (ΣΕΕΝ) και προσθέτει ότι «η αδυναμία μεταφοράς επιβατών αλλά και εμπορευμάτων για τέσσερις συνεχόμενες ημέρες σε αυτήν την κρίσιμη για τον τουρισμό και την οικονομία στιγμή, θα πρέπει να αποφευχθεί».

Εν τω μεταξύ την Πέμπτη το απόγευμα, μετά τη συνάντησή της στις 15:30 με τον υπουργό Ναυτιλίας, Π. Κουρουμπλή, αναμένεται να συνεδριάσει εκ νέου η Εκτελεστική Επιτροπή της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ), προκειμένου να αποφασίσει για τη συνέχιση η μη των κινητοποιήσεων. 











Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  



                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!!


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες