Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ !! ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΣΕ ΕΝΝΕΑ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε. «ΚΛΕΙΝΕΙ» ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ.. ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ !!!



Τα τρία τέταρτα περίπου των πολιτών εννιά χωρών -μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης δηλώνουν αντίθετοι με την ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ, σύμφωνα με δημοσκόπηση την οποία δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα Bild και διενεργήθηκε για λογαριασμό του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ).

Οι χώρες στις οποίες διεξήχθη η εν λόγω έρευνα ήταν η Γερμανία, η Γαλλία, η Ιρλανδία, η Ολλανδία, η Πολωνία, η Ρουμανία, η Σουηδία και η Ισπανία.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας, το ερώτημα το οποίο ετέθη στους ερωτηθέντες ήταν κατά πόσον θεωρούν σημαντικό να αποφασιστεί οριστικά ότι η Τουρκία δεν θα γίνει πλήρες μέλος της ΕΕ.

Το 77% των πολιτών απάντησε ότι το θεωρεί «σημαντικό» ή «πολύ σημαντικό».

Ειδικά στη Γερμανία, το ποσοστό ανέρχεται σε 86% και ήταν το υψηλότερο. Ακολουθεί η Ολλανδία με 84%, ενώ το μικρότερο είναι της Ισπανίας με 60%.

Ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) Μάνφρεντ Βέμπερ αναφερόμενος στην δημοσκόπηση δήλωσε στη Bild ότι «οι Ευρωπαίοι αναμένουν από τους πολιτικούς να θέσουν τέρμα στις ενταξιακές διαπραγματεύσεις με την Τουρκία. Έπειτα από όλα όσα έχουν συμβεί δεν μπορεί να συνεχίσουμε όπως μέχρι τώρα».

Lesvos voice: Κάτι τέτοια «βλέπει» ο σουλτάνος και δίνει εντολές να  ..γεμίζουν οι βάρκες που βγαίνουν στο αεροδρόμιο.. εκεί που συνήθως τους περιμένουν !!!! ..58 ήρθαν σήμερα, 18 στη Λέσβο, 29 στη Χίο και 11 στη Σάμο !!!!







Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  





                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες