Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

ΠΟΣΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ.. ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΣΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΠΛΗΡΩΣΑΝ.. ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΛΛΟΥ..


Τα στατιστικά στοιχεία των φορολογικών δηλώσεων για τα εισοδήματα και τους φόρους που πλήρωσαν οι κάτοικοι στην επικράτεια «δείχνουν» τις πιο φτωχές και πλούσιες περιοχές.

Σε όλη την Ελλάδα, οι κάτοικοι της Αθήνας, της Ανατολικής Αττικής, του Πειραιά, της Χίου, της Θεσσαλονίκης και της Κοζάνης δηλώνουν κατά μέσο όρο τα υψηλότερα εισοδήματα στην επικράτεια, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε η Ημερησία.

Στον αντίποδα βρίσκονται οι φορολογούμενοι που κατοικούν στη Ροδόπη, την Ευρυτανία, την Ηλεία, την Αιτωλοακαρνανία και τη Ζάκυνθο.

Συγκεκριμένα, κατά μέσο όρο οι πιο «πλούσιοι» φορολογούμενοι βάσει του μέσου δηλωθέντος εισοδήματος κατοικούν στην Αθήνα, αφού 1.701.233 οικογένειες δήλωσαν το περασμένο έτος μέσο εισόδημα 15.435 ευρώ και πλήρωσαν φόρο κατά μέσο όρο 2.014 ευρώ.

Οι κάτοικοι της πρωτεύουσας αν και  βρίσκονται στην κορυφή με το υψηλότερο μέσο δηλωθέν εισόδημα έχουν υποστεί ισχυρό πλήγμα από την κρίση, γεγονός που αντανακλάται στα εισοδήματα που δηλώθηκαν στην εφορία.


Lesvos Voice: Στον νομό Λέσβου οι 58.166 φορολογούμενοι δήλωσαν το περασμένο έτος μέσο εισόδημα 10.006 ευρώ και πλήρωσαν φόρο κατά μέσο όρο 863 ευρώ!!

Τα ποσά αυτά αν τα δει κανείς συγκριτικά θα διαπιστώσει ότι οι κάτοικοι της Λέσβου πληρώνουν ¨καλά λεφτά¨.. πάνω από τον μέσο όρο !!!!!









Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  





                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!!


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες