Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

ΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΟΥΖΑΛΑ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ !!! ΣΥΝΟΔΕΥΕ ΠΑΛΙ.. !! ΑΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ ΗΤΑΝ ΜΚΟ…



Λύθηκε το μυστήριο της ..”εμφάνισης” του ..”αξιαγάπητου” σε εμάς και ..”άκρως επιτυχημένου” Υπουργού Μουζάλα στη Μυτιλήνη !!!!

Συνόδευε την Ελβετίδα Υπουργό Δικαιοσύνης, Simonetta Sommaruga, μαζί με τον  Πρέσβη της Ελβετίας στην Ελλάδα, Hans – Rudolf Hodel.

Η Υπουργός Δικαιοσύνης της Ελβετίας συναντήθηκε με το Δήμαρχο Λέσβου  και ενημερώθηκε αναλυτικά για τις δράσεις του Δήμου Λέσβου σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ο Δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός επεσήμανε ότι ο Δήμος Λέσβου δεν έχει λάβει τις απαραίτητες οικονομικές στηρίξεις καθώς, από τα κονδύλια που έχουν εγκριθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, στο Δήμο έχει φθάσει ένα πολύ μικρό ποσό. «Νιώθουμε ότι Κυβέρνηση και Ευρωπαϊκή Ένωση μας επιβραβεύουν στα λόγια, αλλά μας «τιμωρούν» στην πράξη.

Παρόλα αυτά, η γενικότερη κατάσταση έχει βελτιωθεί αισθητά, σε σχέση με πέρυσι», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Γαληνός.

Η Ελβετίδα Υπουργός, ευχαρίστησε τον κ. Γαληνό για τη φιλοξενία και την αναλυτική ενημέρωση, που όπως είπε, την βοήθησε να κατανοήσει καλύτερα την κατάσταση και ποιες ακριβώς είναι οι ανάγκες που υπάρχουν.

Έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την κατάσταση του τουρισμού στη Λέσβο και για τους τρόπους με τους οποίους η Ελβετία μπορεί να στηρίξει τον τόπο μας.

«Μπορεί να μην ανήκουμε στην Ευρωπαϊκή Ένωση, όμως να είσθε σίγουρος ότι στις Βρυξέλες δίνουμε μάχη για να υιοθετηθούν οι απόψεις σας και να στηριχθεί στην πράξη η Λέσβος. Επιβάλλεται να λάβετε άμεσα την απαραίτητη οικονομική στήριξη, ώστε να αντεπεξέλθετε στις ανάγκες που υπάρχουν», τόνισε μεταξύ άλλων η κα Sommaruga.


Lesvos Voice: Και μετά από αυτή την  ..”παρέμβαση” της Ελβετίδας Υπουργού, ο Δήμαρχος Λέσβου μπορεί να μεταβεί στις Βρυξέλλες και να εισπράξει την ..”οικονομική στήριξη”… μόνο να πάρει μαζί του και μια ..μεγάλη τσάντα για να βάλει μέσα τα λεφτά που του υποσχέθηκαν !!!!!!!

Βλέπετε όμως πως αλλάζουν οι καιροί;;…

Θυμάστε τότε που γράφαμε για το ..μεγάλο δούλεμα που πέφτει με την ..οικονομική στήριξη που ΘΑ έρθει;;

Θυμάστε τότε που γράφαμε ότι στο τέλος τα λεφτά θα τα πάρουν οι επιτήδειοι και εμείς θα κληρονομήσουμε το πρόβλημα;;

Θυμάστε τότε που λέγαμε ότι οι ευθύνες των τοπικών παραγόντων είναι μεγάλες γιατί βασίζονται σε ..λόγια χωρίς αντίκρισμα;;

Τώρα ο Δήμαρχος, που για δυο χρόνια μιλούσε για το νησί της αλληλεγγύης, λέει ότι … “κυβέρνηση και Ευρωπαϊκή Ένωση μας επιβραβεύουν στα λόγια, αλλά μας «τιμωρούν» στην πράξη” !!

Ναι αλλά τώρα το «πουλάκι πέταξε».. η ζημιά έγινε.. και αυτό δεν αφορά μόνο τον Δήμαρχο αλλά και όλους τους άλλους !!!

Αλήθεια ο Μουζάλας που ήταν εκεί τι έλεγε ;;;

..αν ο Δήμος Λέσβου ήταν ΜΚΟ τότε θα τα είχε .."ρυθμίσει" όλα ο Υπουργός !!!!!






Διαβάστε και αυτό ξανά.. http://lesvosvoice.blogspot.gr/2017/05/blog-post_49.html













Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  


                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!! 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες