Τρίτη 9 Μαΐου 2017

ΚΑΥΓΑΣ ΓΙΑ ΤΟ.. "ΣΠΑΣΙΜΟ" ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΣΒΟΥ !! ..ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗ ΣΚΛΗΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ !!


Τα όσα είπε ο συντονιστής της επιτροπής για την διάσπαση του Δήμου Λέσβου Άρης Ελευθερίου για τον Δήμαρχο Λέσβου Σπύρο Γαληνό ήταν επόμενο να προκαλέσουν την σκληρή απάντηση του...

Συγκεκριμένα η αναφορά για ..."προδότες που αν δεν τιμωρηθούν, επιστρέφουν" καθώς και η σαφέστατη αναφορά για υπονόμευση από πλευράς του Δημάρχου για το σπάσιμο του Δήμου λέγοντας ότι ...ις τελευταίες ημέρες επιχειρείται από το Δήμαρχο, να περάσει προς τα έξω μια εικόνα διάσπασης της κοινής γνώμης και διαφορετικών απόψεων για το Δήμο Λέσβου" ήταν αυτά που ενόχλησαν περισσότερο... 

Η ανακοίνωση - δήλωση του Δημάρχου...

"Σχετικά με τις συκοφαντικές και υβριστικές δηλώσεις του συντονιστή της επιτροπής για τη διάσπαση του Δήμου Λέσβου, θέλουμε να σημειώσουμε ότι οι θέσεις του Δημάρχου Λέσβου, Σπύρου Γαληνού είναι γνωστές και έχουν διατυπωθεί ξεκάθαρα εδώ και καιρό.
Μοναδική φιλοδοξία του κ. Γαληνού, είναι να φέρει σε πέρας το έργο που έχει αναλάβει, καθώς εξελέγη Δήμαρχος όλης της Λέσβου και ως τέτοιος θα συνεχίσει να εργάζεται για το καλό του τόπου και των δημοτών μέχρι το τέλος της θητείας του.
Οι ανούσιες «κοκορομαχίες» και οι ανέξοδοι λεονταρισμοί φιλοδοξούντων να επανέλθουν στην τοπική αυτοδιοίκηση, έχουν στόχο τον αποπροσανατολισμό της Δημοτική Αρχής από το έργο της, αλλά το μόνο που καταφέρνουν τελικά είναι να προσφέρουν κάκιστες υπηρεσίες στους συμπολίτες μας.
«Δεν συμμετέχω στα παιχνίδια των λαϊκιστών και των κοινών συκοφαντών. Οι κατηγορίες τους περί δήθεν προδοσίας, στερούνται σοβαρότητας. Είναι ανάξιες οποιουδήποτε σχολιασμού, δεν βρίσκουν παραλήπτη και επιστρέφονται»".


Lesvos Voice: Την δήλωση του Άρη Ελευθερίου για τον Δήμαρχο Λέσβου μπορείτε να την διαβάσετε εδώ...
http://lesvosvoice.blogspot.gr/2017/05/blog-post_52.html










Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  





                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες