Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΥΖΑΛΑ.. ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΡΥΦΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΜΗΝΙΑΙΟ ΠΛΑΦΟΝ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ !!!!!!!


Παρ’ όλο που η ελληνική και η γερμανική κυβέρνηση διαψεύδουν δημόσια ότι ήρθαν σε συμφωνία για να τεθεί μηνιαίο πλαφόν στις μετακινήσεις προσφύγων προς τη Γερμανία με τη διαδικασία της οικογενειακής επανένωσης, η ύπαρξη της συμφωνίας επιβεβαιώνεται πλήρως και μάλιστα από τον ίδιο τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Σε πρωτοκολλημένη επιστολή του προς τον υπουργό Εσωτερικών της Γερμανίας Τόμας ντε Μεζιέρ με ημερομηνία 4 Μαΐου, που αποκαλύπτει σήμερα η «Εφ.Συν.», ο κ. Μουζάλας όχι μόνο αναφέρεται σε συμφωνία που είχε στόχο «να περιορίσουμε προσωρινά τον αριθμό των ατόμων που μεταφέρονται κάθε μήνα», αλλά αναγνωρίζει τα προβλήματα και την απόγνωση που έχει δημιουργήσει η συμφωνία στους πρόσφυγες και προτείνει με κυνικότητα στον Γερμανό ομόλογό του μια κοινή επικοινωνιακή διαχείριση του θέματος, ώστε να κρατηθεί κρυφή η συμφωνία και να αποσιωπηθούν οι σοβαρές ευθύνες των δύο χωρών.

Η επιστολή του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής θέτει σοβαρά ζητήματα αξιοπιστίας, πολιτικών επιλογών και σεβασμού του ευρωπαϊκού και διεθνούς δικαίου για τις δύο χώρες.

Εγείρει επίσης σοβαρά ερωτήματα πολιτικής εξάρτησης της Ελλάδας από τη Γερμανία, όχι μόνο στα θέματα οικονομικής πολιτικής, αλλά και στο προσφυγικό.

Η πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ στο προσφυγικό μετά τις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015 εμφανίζεται πλήρως ευθυγραμμισμένη με τη γερμανική ατζέντα, συχνά σε βάρος του κράτους δικαίου και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, καθώς, μπροστά στο ενδεχόμενο ανόδου της Ακροδεξιάς στις προσεχείς εκλογές, η γερμανική πολιτική δανείζεται ρητορική και πρακτικές από το ακραία ξενοφοβικό οπλοστάσιο.

• Η επιστολή του Γιάννη Μουζάλα στην «Εφημερίδα των Συντακτών» που κυκλοφορεί σήμερα, Δευτέρα 29 Μαΐου.

Πηγή: Εφημερίδα των Συντακτών του Δημήτρη Αγγελίδη

Lesvos Voice: Ο κάθε ένας βλέπει από την σκοπιά του την παραπάνω είδηση.. 

Είναι όμως μια αποκάλυψη γιατί εμφανίζεται ο Υπουργός Μουζάλας να έχει συνάψει κρυφές συμφωνίες που βάζουν πλαφόν στις μηνιαίες μετακινήσεις προσφύγων στη Γερμανία !!!

Δηλαδή ο άνθρωπος που μας εμφανιζόταν σαν ανθρωπιστής και μιλούσε για την.. ”ασφαλή δίοδο των προσφύγων” τώρα δέχτηκε  πλαφόν που εγκλωβίζει στα νησιά και στην χώρα γενικότερα, χιλιάδες πρόσφυγες.. και μιλάμε για πρόσφυγες γιατί οι μετανάστες είναι άλλη υπόθεση !!!!












Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  





                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!! 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες