Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

12 ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ 6 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΦΑΣΑΡΙΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ !!!


Ακόμη μια δύσκολη νύχτα έπειτα από συγκρούσεις και επεισόδια μεταξύ ομάδων μεταναστών που διαβιούν στον καταυλισμό της ΒΙΑΛ στη Χίο. Έξι τραυματίες και δώδεκα προσαγωγές είναι ο απολογισμός μετά τα επεισόδια της Πέμπτης.

Οι συγκρούσεις ξεκίνησαν μετά από ένταση που προκλήθηκε ανάμεσα σε δύο ομάδες Αφγανών και Σύρων με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας Σύρος από μαχαίρι στο πόδι και άλλος ένας στην πλάτη ενώ περπατούσε προς το Νοσοκομείο. Ο δεύτερος μάλιστα ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς που έφθασαν στο χώρο ότι έχει αναγνωρίσει τους δράστες της επίθεσης.

Παράλληλα ακόμη τέσσερις είναι τραυματίες από τα επεισόδια που σημειώθηκαν στη ΒΙΑΛ το απόγευμα της Πέμπτης και μεταφέρθηκαν επίσης στο Νοσοκομείο της Χίου ενώ μεγάλη υπήρξε η κινητοποίηση της Αστυνομίας τόσο στο κέντρο της πόλης όσο και στον καταυλισμό της ΒΙΑΛ, έτσι και αποφεύχθηκαν τα περαιτέρω επεισόδια.

Να σημειωθεί πως υπό τον φόβο μεταφοράς μεταναστών  από την πόλη στη ΒΙΑΛ διακόπηκε η συγκοινωνία του λεωφορείου που μισθώνεται από την Ύπατη Αρμοστεία  και  ο καταυλισμός της Σούδας περικυκλώθηκε από δυνάμεις της αστυνομίας ώστε να μη μπορεί να εξέλθει κανείς.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες που προκύπτουν από τα τοπικά μέσα, η ανασφάλεια οδήγησε οικογένειες προσφύγων να κοιμηθούν στην ύπαιθρο ενώ η κατάσταση ομαλοποιήθηκε πλήρως τα μεσάνυχτα της Παρασκευής.

Πηγή: politischios.gr












Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  





                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες