Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΟΥΝ ΜΑΖΙ, ΜΕ ΝΗΦΑΛΙΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ !!!!!


Συνάντηση με τους 13 περιφερειάρχες της χώρας είχε στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, συμμετέχοντος και του υπουργού Εσωτερικών, Πάνου Σκουρλέτη.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε η παραγωγική ανασυγκρότηση και ο πρωταγωνιστικός ρόλος των περιφερειών στην προσπάθεια για την ανάταξη της ελληνικής οικονομίας και της κοινωνίας.

Ο πρωθυπουργός υποδεχόμενος τους αιρετούς είπε: "Θέλω να κάνω μια ουσιαστική συζήτηση μαζί σας, να σχεδιάσουμε την επόμενη μέρα με νηφαλιότητα και αυτή την ευκαιρία δεν πρέπει να τη χάσουμε". Υπογράμμισε: "Δεν θέλω η εισήγησή μου να είναι τυπική. Έχω την αίσθηση ότι δίνεται σε όλους η ευκαιρία, και στην κυβέρνηση και στο πολιτικό σύστημα και στην αυτοδιοίκηση, να σχεδιάσουν με νηφαλιότητα την επόμενη μέρα".

Ο κ. Τσίπρας είπε ακόμη ότι οι αιτίες της κρίσης είναι γνωστές και αναφέρθηκε στο "στρεβλό παραγωγικό μοντέλο του παρελθόντος", το οποίο συνετέλεσε στην κρίση. Ζήτησε από τους περιφερειάρχες να εκπονήσουν το "νέο σχέδιο για το παραγωγικό μοντέλο, που θα πρέπει να είναι δίκαιο, βιώσιμο και διατηρήσιμο".

Χαρακτήρισε "μείζον εθνικό ζήτημα" την παραγωγική ανασυγκρότηση, υπογραμμίζοντας πως το θέμα "δεν αφορά μόνο την κυβέρνηση, αλλά όλο το πολιτικό σύστημα, τους παραγωγικούς φορείς και την τοπική αυτοδιοίκηση".



Lesvos Voice: Και τώρα περιμένουμε με αγωνία να δούμε το  ..¨νέο παραγωγικό μοντέλο για τα νησιά του Βορείου Αιγαίου¨ !!! ..το οποίο πρέπει να είναι βιώσιμο και κυρίως δίκαιο.. !!!!!










Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  





                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες