Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

14.386 ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ 5 ΝΗΣΙΑ !! ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ !!!


Υπό μεγάλη πίεση βρίσκονται και πάλι τα νησιά του Αιγαίου που υποδέχονται μετανάστες και πρόσφυγες εν μέσω τουριστικής περιόδου.
 
Οι ροές από την Τουρκία το τελευταίο δεκαήμερο παρουσιάζουν σημαντική αύξηση, κυρίως προς τη Λέσβο και τη Χίο, ενώ την ίδια στιγμή χιλιάδες άνθρωποι παραμένουν για μήνες εγκλωβισμένοι, αναμένοντας την απόφαση για τα αιτήματα ασύλου που έχουν καταθέσει.

Συγκεκριμένα, από τις 8 Ιουνίου έως και την Παρασκευή το απόγευμα (16 Ιουνίου), σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, στα νησιά του Αιγαίου έφτασαν 683 μετανάστες από την Τουρκία. 

Ο αριθμός αυτός προστέθηκε σε εκείνους που ήδη παραμένουν στα νησιά, πολλοί για μήνες, οπότε σε Λέσβο, Χίο, Σάμο, Κω, και Λέρο (πάντα σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που δημοσιοποιεί το αρμόδιο κυβερνητικό κέντρο) συνολικά βρίσκονται 14.368 άτομα.

Οι περισσότεροι φιλοξενούνται στη Λέσβο, ενώ δεύτερη στη σειρά προτίμησης των μεταναστών φαίνεται ότι είναι η Χίος, όπου η αντίδραση των κατοίκων είναι εντονότατη.


Lesvos Voice: Επιτέλους μπορούν οι εδώ τοπικές εξουσίες να συντονιστούν με τα κεντρικά και να δίνουν τα πραγματικά στοιχεία των μεταναστών που βρίσκονται στα νησιά.. 

Μπορούν να καταλάβουν ότι δεν μπορούν πλέον να μας δουλεύουν ;;; 

Τι να πιστέψουμε τους 14.386 μετανάστες που δίνει το αρμόδιο κυβερνητικό κέντρο για όλα τα νησιά ή τους ...9 περίπου χιλιάδες που δίνουν τοπικά;; 









Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  




                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!! 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες