Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

ΝΕΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ L.V… Ο ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ “ΒΛΕΠΕΙ” ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥ ΜΟΥΖΑΛΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ «ΘΕΜΑΤΑ», ΠΛΗΜΜΕΛΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ !!!!!!


Ο Συνήγορος του Πολίτη κατακεραυνώνει το Υπουργείο Μεταναστευτικής πολιτικής για τους χειρισμούς του στην διαχείριση της μεταναστευτικής κρίσης…

Στην έκθεσή του ο Συνήγορος του Πολίτη κάνει λόγο, μεταξύ άλλων, για αδικαιολόγητη δέσμευση ανθρωπίνων και οικονομικών πόρων, πλημμελή καταγραφή προσφύγων και μεταναστών, καθώς και έλλειμμα αξιοπιστίας σε ό,τι αφορά τα στατιστικά δεδομένα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αγγελου Σκορδά στην Ελευθερία του Τύπου, η ανεξάρτητη Αρχή τονίζει ότι εγείρονται «ζητήματα διαφάνειας αναφορικά με τον επιλεγέντα τρόπο διενέργειας δημόσιων διαγωνισμών προμηθειών, με παράλληλη πρόβλεψη απευθείας αναθέσεων, λόγω επείγουσας και έκτακτης ανάγκης, καθώς επίσης και με τη διαδικασία ειδικής χωροθέτησης και χαρακτηρισμού ακινήτων για αξιοποίηση ως δομών φιλοξενίας», επαληθεύοντας τα σχετικά ρεπορτάζ της εφημερίδας.


Lesvos Voice: Όλα τα παραπάνω απλά δικαιώνουν το L.V. για ότι υποστηρίζει τα τελευταία χρόνια, από τότε δηλαδή που ξεκίνησε η μεταναστευτική κρίση..

Δεν το λέμε για να ..”ευλογήσουμε τα γένια μας“ αλλά για να σας δείξουμε για μια ακόμη φορά το άσχημο παιχνίδι που παίχτηκε και συνεχίζει να παίζεται, στις πλάτες των νησιών που δέχτηκαν την «μεγάλη μπόρα», καλυμμένο από μεγάλα λόγια και διάφορα ..βραβεία !!!!

Η αλήθεια όμως είναι αυτή που λέει ο Συνήγορος του Πολίτη..

Γιατί όπως και να το κάνουμε και το ..δούλεμα έχει τα όρια του !!!!!!











Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  





                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!! 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες