Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

ΤΕΛΙΚΑ «ΠΑΙΖΕΙ» ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 18 !!! ...ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ !!! 2 ΣΕ 1 ΔΗΛΑΔΗ.. ΟΠΩΣ ΤΟ ΣΑΜΠΟΥΑΝ !!!


Σύμφωνα με πληροφορίες του «Ελεύθερου Τύπου», στο νομοσχέδιο που ετοιμάζει το υπουργείο Εσωτερικών για τις αλλαγές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση περιλαμβάνεται διάταξη η οποία προβλέπει επίσπευση του χρόνου διεξαγωγής των δημοτικών εκλογών.


Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η διάταξη θα προβλέπει οι δημοτικές εκλογές να διεξαχθούν το Μάιο του 2018, αντί για τον Μάιο του 2019, δηλαδή ένα χρόνο νωρίτερα.



Lesvos Voice: Αν οι πληροφορίες αυτές επιβεβαιωθούν, αυτό σημαίνει πως στον ΣΥΡΙΖΑ πιθανότατα υπάρχουν σκέψεις για διπλές εκλογές (εθνικές και δημοτικές) την άνοιξη του επόμενου έτους και πάντως πριν από τη λήξη του προγράμματος του μνημονίου.

Πάντως πρώτη φόρα βλέπουμε να είναι τόσο πολύ στον αέρα οι εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης.. δεν έχει συμβεί ξανά δηλαδή να μη ξέρουμε πότε θα γίνουν οι επόμενες εκλογές και αυτό τελικά να εξαρτάται από τα σχέδια της κυβέρνησης !!!!

Απίστευτα πράγματα !!!

Όχι τίποτα δηλαδή αλλά κινδυνεύουν να καούν και στο ζέσταμα κάποιοι ενδιαφερόμενοι που όμως, όπως έχουμε καταλάβει, θέλουν να γίνουν Δήμαρχοι και Περιφερειάρχες χωρίς να πούνε ουσιαστικά τίποτα..

Ούτε κουβέντα για τα καυτά θέματα του νησιού.. ποντάρουν μόνο σε φιλίες, συμμαχίες, κόμματα και διάφορα ..κολλητιλίκια !!!!

Δεν είναι όμως έτσι τα πράγματα.. έτσι δεν είναι;;;;;














Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους


προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  


                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!! 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες