Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ.. ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ !!!


Λόγω του σεισμού και για προληπτικούς λόγους με απόφαση του δημάρχου Λέσβου Σπύρου Γαληνού, αύριο Τρίτη 13 Ιουνίου, όλα τα σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στη Λέσβο θα παραμείνουν κλειστά.

Ας σημειωθεί πάντως ότι τα κτίρια των εξεταστικών κέντρων για τις πανελλήνιες εξετάσεις στη Μυτιλήνη και στην Καλλονή παρά το ότι ανακοινώθηκε ότι αύριο δεν θα πραγματοποιηθούν σε Λέσβο και Χίο γίνεται γνωστό ότι ελέγχθηκαν από μηχανικούς του Δήμου και κρίθηκαν ασφαλή.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΜΕ Λέσβου με ανακοίνωσή της καλεί την πολιτεία «άμεσα να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες που απαιτούνται ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή των πανελλαδικών εξετάσεων και εν γένει η εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων. Να ληφθούν δε σοβαρά υπόψη τα προβλήματα που πιθανόν έχουν δημιουργηθεί σε οικογένειες μαθητών από τις περιοχές που έχουν ιδιαιτέρως πληγεί από το σεισμό».
Τέλος με ανακοίνωση του πρύτανη του πανεπιστημίου Αιγαίου Στέφανου Γκρίτζαλη γνωστοποιείται ότι αύριο Τρίτη οι εξετάσεις στη Μυτιλήνη θα διεξαχθούν κανονικά.
Όπως τονίζει ο πρύτανης «αν αύριο πρωί Τρίτης, σε συνεργασία με την Τεχνική Υπηρεσία, διαπιστωθεί οποιαδήποτε υποψία προβλήματος, σε οποιοδήποτε κτίριο του ιδρύματος, τότε προφανώς δεν θα διεξαχθούν εξετάσεις».









Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  


                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!! 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες