Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

ΑΚΟΜΑ ΓΕΛΑΜΕ.. Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΧΑΡΙΤΣΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΟΤΙ ..ΚΑΠΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ !!! ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ…


Η είδηση που μας προκαλεί «κύματα γέλιου» είναι η ακόλουθη…

Επίθεση στους δημάρχους Λέσβου, Χίου, Κω, Λέρου και Σάμου από το υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης.

Με ανακοίνωση του, τους κατηγορεί ότι καπηλεύονται τη δουλειά και τις πρωτοβουλίες του Υπουργείου, υποτιμούν την νοημοσύνη των δημοτών τους εξυπηρετούν καθώς και ότι δεν σέβονται και δεν κατανοούν την προσπάθεια της ηγεσίας του υπουργείου και της Κυβέρνησης για τα Ειδικά Αναπτυξιακά Προγράμματα που έχει εξαγγείλει ο υφυπουργός Αλέξανδρος Χαρίτσης.


Lesvos Voice: Η είδηση θα είχε πολύ «μεγάλη πλάκα» αν δεν ήταν πέρα για πέρα τραγική.. αλλά ίσως για αυτό να προκαλεί και γέλιο..

Γιατί προφανώς η παραπάνω είδηση είναι κωμικοτραγική…

Το Lesvos Voice ήταν αυτό που αποκάλυψε όλο αυτό το παραμύθι με τα ειδικά αναπτυξιακά που ξαφνικά μέσα στον χειμώνα άρχισαν να πέφτουν βροχή..

Ειδικά αυτό των Δημάρχων των νησιών που έχουν πληγεί από το μεταναστευτικό που το είχαν ανακοινώσει από τις ..Βρυξέλες όταν είχαν πάει τότε όλοι μαζί, μας «μύριζε» έντονα παραμύθι..

Τελικά δικαιωθήκαμε και αυτό το ειδικό αναπτυξιακό μαζεύτηκε αλλά ανακοινώθηκε το άλλο το Υπουργού Χαρίτση !!!!

Το οποίο έκανε την «καταπληκτική μοιρασιά» να δώσει 25 εκ στο Βόρειο Αιγαίο και σε τρία μεγάλα νησιά που δέχτηκαν και το μεγαλύτερο κύμα μεταναστών και άλλα 25 εκ στο Νότιο Αιγαίο και σε.. 2 μικρότερα  όμως νησιά…

"Τρομερά δίκαια” δηλαδή μοιρασιά που όμως κανένας οξυδερκής τοπικός δεν κατάλαβε για να διαμαρτυρηθεί και να στείλει πίσω στον Χαρίτση το ..αναπτυξιακό του με το σημείωμα .."ευχαριστούμε για το δούλεμα αλλά δεν θα πάρουμε”..

H πλάκα τώρα πια είναι;; ..ο Χαρίτσης εκνευρίστηκε γιατί προφανώς οι «τρομεροί Δήμαρχοι» λένε ότι αυτοί έβγαλαν το πρόγραμμα ενώ ο Χαρίτσης λέει ότι είναι δικό του..

Αστεία πράγματα δηλαδή αλλά αυτά είναι και τα χάλια μας..

Και κάτι ακόμα για να ξέρετε..

Η λίστα με έργα που κυκλοφόρησε τοπικά που προτάθηκαν να ενταχθούν στο ειδικό αναπτυξιακό αν τα αθροίσεις μας κάνουν ..35 εκατ !!!! δηλαδή το πρόγραμμα είναι 25 εκ για τρία νησιά αλλά εδώ έκαναν πρόταση έργων 35 εκ για ένα ..νησί !!!!!!

Μιλάμε για πολύ γέλιο δηλαδή….









Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  




                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!! 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες