Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017

468 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΕΣΒΟΥ.. ΓΙΑ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ..ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ !! ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΝ ΟΜΩΣ;;;


Οικονομικές ενισχύσεις ύψους 468.000 ευρώ στον δήμο Λέσβου για την αντιμετώπιση των ζημιών από τον πρόσφατο μεγάλο σεισμό και από την προσφυγική κρίση, ενέκρινε ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης.
Για τη χρηματοδότηση των έργων υποδομής που υπέστησαν ζημιές από τον σεισμό ο Πάνος Σκουρλέτης υπέγραψε έκτακτη οικονομική ενίσχυση ύψους 300.000 ευρώ ενώ σε συνέχεια απόφασης του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα, ο δήμος ενισχύεται με 168.406 ευρώ, για την αντιμετώπιση δαπανών που προέκυψαν από ζημιές στις δομές του νησιού, στο πλαίσιο της διαχείρισης της προσφυγικής κρίσης.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕLesvos Voice: Τα χρήματα αυτά ..προβλέπονται σε περιπτώσεις φυσικών καταστροφών για αυτό και δίνονται, σε ότι αφορά τα χρήματα "συμπλήρωμα" του Μουζάλα θα θέλαμε να ξέρουμε και πόσα έχει δώσει ο ..Μουζάλας !! ..για να ξέρουμε το σύνολο δηλαδή !! 

Από εκεί και πέρα μάλλον μιλάμε για ψίχουλα γενικά, αλλά μη βιαζόμαστε.. θα δούμε το σύνολο των οικονομικών παρεμβάσεων και τότε θα έχουμε πολλά να πούμε...
Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  


                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!! 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.