Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΝΕΚΡΗ ΑΝΑΣΥΡΘΗΚΕ Η 45ΧΡΟΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΛΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗ ΒΡΙΣΑ !!!


Μία 45χρονη γυναίκα που είχε εγκλωβισθεί κάτω από τα χαλάσματα του σπιτιού της στη Βρίσα  από τον δυνατό σεισμό ανασύρθηκε νεκρή λίγα λεπτά πριν από τις οκτώμισι το βράδυ, επιβεβαιώνοντας με τον χειρότερο τρόπο τους φόβους που είχαν διατυπωθεί νωρίτερα, ότι στο χωριό που έχει υποστεί τεράστιες ζημιές, ήταν πιθανό να υπάρχουν θύματα. 


Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, η άτυχη 45χρονη βρέθηκε καθισμένη στην πολυθρόνα της, χωρίς να έχει προλάβει να κάνει βήμα, την ώρα που χτύπησε ο Εγκέλαδος.

Ωστόσο, επί αρκετή ώρα επικράτησε ένα πραγματικό θρίλερ, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι εκτός από τη νεκρή υπάρχει κι άλλη εγκλωβισμένη στο ίδιο χωριό, χωρίς κανένας να είναι σε θέση να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει την ύπαρξη και άλλου εγκλωβισμένου. 


Άλλωστε, και νωρίτερα, ενώ είχε γίνει γνωστό ότι υπήρχε σε εξέλιξη επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό μιας γυναίκας, η Πυροσβεστική έκανε γνωστό ότι απεγκλώβισε και ένα ζευγάρι, χωρίς να έχει γίνει νωρίτερα καμία αναφορά γι' αυτή την επιχείρηση. 

Το θρίλερ επέτειναν με δηλώσεις τους στελέχη της αυτοδιοίκησης. Είναι χαρακτηριστικό ότι ενώ αναφερόταν επισήμως ότι η νεκρή ήταν 45 ετών, ο δήμαρχος της Λέσβου Σπύρος Γαληνός μιλώντας στο Σκάι ανέφερε ότι η νεκρή ήταν περίπου 60 ετών, προκαλώντας σύγχυση.

Οι αντικρουόμενες πληροφορίες, που κάνουν την αγωνία των κατοίκων της Λέσβου να φτάνει στο κατακόρυφο δείχνει ότι κανείς δεν έχει σαφή και πλήρη εικόνα του τί συμβαίνει, αποδεικνύοντας ταυτόχρονα σοβαρά βραχυκυκλώματα στο συντονισμό και τη διαχείριση μιας κατάστασης κρίσης.

Στη Λέσβο ειναι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας επικεφαλής κλιμακίου στο οποίο μετέχουν ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Καπάκης, ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ, καθηγητής Γεωλογίας Ευθύμιος Λέκκας, ενώ στο χωριό που έχει σχεδόν ισοπεδωθεί από τη μανία του Εγκέλαδου έχουν μεταβεί στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης.


Όπως έχει γίνει γνωστό έως τώρα, 15 άνθρωποι τραυματίσθηκαν ελαφρά και αφού δέχθηκαν τις πρώτες βοήθειες στα κέντρα υγείας επέστρεψαν κοντά στις οικογένειές τους.

Την ίδια ώρα, οι κάτοικοι της Βρίσας απομακρύνθηκαν από το χωριό και μεταφέρθηκαν στον Πολιχνίτο, όπου ο στρατός είχε αναλάβει να στήσει σκηνές για να περάσουν την αποψινή και τις επόμενες νύχτες, ενώ ο δήμος Λέσβου αναζητούσε δωμάτια σε ξενοδοχεία για να στεγάσει σεισμόπληκτους.


Άλλωστε οι σεισμολόγοι καλούν τους κατοίκους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μην μπουν στα σπίτια τους αν αυτά έχουν υποστεί έστω και μικρές ζημιές, πριν ελεγχθούν από κλιμάκια μηχανικών. 










Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  



                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!! 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες