Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΕΣΒΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ ΔΕΝ ..ΥΠΑΡΧΟΥΝ !!! ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΠΑΙΔΙΑ..



Διαβάζουμε με ενδιαφέρων δημοσιεύματα που αφορούν τον Δήμο Λέσβου ότι ο Δήμαρχος βρίσκεται στα όρια του γιατί λέει οι κυβερνώντες δεν κράτησαν τον λόγο τους και δεν έγιναν οι χρηματοδοτήσεις που του είχαν υποσχεθεί..


Δεν του έδωσαν δηλαδή τα χρήματα που του είχαν υποσχεθεί σε όλη την διάρκεια της μεταναστευτικής κρίσης (που συνεχίζεται..) και για αυτό ο Δήμαρχος θεωρεί ότι ουσιαστικά τον .."έριξαν" !!! 

Εμάς εδώ στο Lesvos Voice το ..γεγονός δεν μας κάνει καμιά εντύπωση !!! ...τα λέγαμε και δεν είναι εγωιστικό να πούμε ότι επανειλημμένα το είχαμε τονίσει !!! όσοι παρακολουθείται στενά το blog μας θα θυμάστε ότι όλα αυτά τα είχαμε προβλέψει.. 

Θυμάστε που γράφαμε ότι στο τέλος θα μείνει σε εμάς το πρόβλημα και οι συνέπειες του και οι άλλοι θα παριστάνουν τους ..Κινέζους !!!

Δυστυχώς δικαιωθήκαμε και αυτό δεν μας ευχαριστεί, αλλά όμως δεν απαλλάσσει των ευθυνών όλων όσων δεν κατάλαβαν το "παιχνίδι" και βασίστηκαν στα λόγια διάφορων πολιτικών παραγόντων που αποδεδειγμένα σε μια σειρά από θέματα έχουν αποδειχθεί ..ψεύτες !!!!!!!

Πως είναι δυνατό λοιπόν αυτοί που αποδείχτηκαν ψεύτες σε τόσα άλλα να που αλήθεια στην ..Λέσβο ;;;

Αυτό δεν ήταν δύσκολο τουλάχιστον εμείς να το καταλάβουμε.. 

Ίσως γιατί δεν θαμπωθήκαμε από τα βραβεία.. ίσως γιατί καταλάβαμε ότι ή όλη διαχείριση του μεταναστευτικού είχε μπει με άμεσο μάλιστα τρόπο στην διαπραγμάτευση με τους δανειστές για την αξιολόγηση ως ..αντάλλαγμα (!!!), ίσως γιατί ποτέ δεν πιστέψαμε το παραμύθι για το ..νησί της αλληλεγγύης σαν τουριστικό brand name (ποιος το σκέφτηκε και αυτό;;)...

Ίσως γιατί ξέραμε ότι τα λεφτά σε αυτές τις περιπτώσεις τα παίρνουν οι .."καρχαρίες" και οι τοπικές κοινωνίες παίρνουν ένα μεγάλο τίποτα.. 

Ίσως γιατί ξέρουμε το "παιχνίδι" και πως "βγαίνουν" οι χρηματοδοτήσεις - εθνικοί και ευρωπαϊκοί - και δεν μπορεί κανένας να μας δουλέψει.. 

Σε ότι αφορά λοιπόν τα ..όψιμα νεύρα των τοπικών παραγόντων και τις διαμαρτυρίες τους θα τους λέγαμε ότι μετά την .."απομάκρυνση από το ταμείο ουδέν λάθος... " 

Δηλαδή με λίγα λόγια ..και ο λογαριασμός σε εμάς !!!!










Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  





                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!! 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες