Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2017

ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΤΟ ..ΟΥΖΟ Ο ΒΙΛΝΤΕΡΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!! «ΠΗΓΑΔΙ ΔΙΧΩΣ ΠΑΤΟ» Η ΕΛΛΑΔΑ !!Μετά τον αδίστακτο Ντάισελμπλουμ (που είχε πει οτι "οι Έλληνες έφαγαν τα λεφτά στο αλκοόλ και τις γυναίκες"!), κι ο (Ολλανδός ακροδεξιός) Βιλντερς προσβάλει τους Έλληνες...

Δε δίστασε να πει, πως, οι Ελληνες ξοδεύουν τα χρήματα «σε...
σουβλάκι και ούζο» και μετά ζητούν δανεικά(!), ενώ αποκάλεσε «πηγάδι δίχως πάτο» την Ελλάδα.

Οι παραπάνω απόψεις του ακροδεξιού Βιλντερς, ειπώθηκαν σε ερώτηση προς τον Ολλανδό υπουργό Οικονομικών Γερούν Ντάισελμπλουμ,

Η ερώτηση στο ολλανδικό Κοινοβούλιο προς τον Γερούν Ντάισελμπλουμ κατατέθηκε στις 19 Ιουνίου από τον Βίλντερς και άλλους δύο βουλευτές, τους Βίκυ Μάγιερ και Τόνι βαν Ντάικ, και αφορά τη δόση των 8,5 δισ. ευρώ που αναμένεται να λάβει η Ελλάδα.

Υιοθετώντας ένα έντονα λαϊκίστικο ύφος, οι τρεις βουλευτές ρωτούν: «Συμμερίζεστε την άποψη που λέει ότι δεν μπορείτε να ξοδεύετε όλα τα χρήματά σας σε σουβλάκι και ούζο και στη συνέχεια να ζητάτε κοινωνικά επιδόματα; Αν ναι, πότε σκοπεύετε να πείτε στους Έλληνες ότι δεν θα ανταμείβονται άλλο πια για την απάτη και την εξαπάτηση τους; Αν όχι, πώς μπορεί να εξηγηθεί αυτό στους Ολλανδούς, οι οποίοι μόλις και μετά βίας μπορούν να τα βγάλουν πέρα;».

Και η ερώτηση καταλήγει ακόμη πιο επιθετικά: «Σκοπεύετε να καταστήσετε σαφές προς την Ελλάδα ότι η Ολλανδία δεν θα πληρώσει ούτε μια δεκάρα από τα χρήματα των φορολογουμένων σε αυτό το πηγάδι δίχως πάτο;»Lesvos Voice: Αν έλεγε και με ..ούζο Λέσβου ή Πλωμαρίου θα μπορούσαμε να το πάρουμε και για ..διαφήμιση !!!

Εντάξει πλάκα κάνουμε, αλλά συνηθίσαμε να τα ακούμε αυτά και αυτό δεν είναι και τόσο ..καλό !!!!


Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  


                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!! 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.