Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΖΗΜΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΒΛΗΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ !!!



Εκπρόσωποι του δήμου Λέσβου ενημέρωσαν τους κατοίκους της Βρίσας, κυρίως για τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθηθούν ώστε να γίνει έγκαιρα η καταβολή των αποζημιώσεων.
Οπως ανακοινώθηκε ο Δήμος Λέσβου θα προκαταβάλει τις αποζημιώσεις ώστε να μην υπάρξουν καθυστερήσεις. 
Ήδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων, τόσο στη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, όσο και στα ΚΕΠ του δήμου Λέσβου, καθώς και στα γραφεία των πρώην δήμων και τα κοινοτικά γραφεία. Μόνο για την περιοχή του Βρίσας, εκτός από τον Πολιχνίτο θα λειτουργεί γραφείο και στα Βατερά.
Την Δευτέρα, συνεργεία εργολάβων ξεκινούν εργασίες σε τρεις περιοχές, Βρίσας -Πολιχνίτου, Πλωμαρίου και Μυτιλήνης όπου και θα γκρεμίσουν ετοιμόρροπους τοίχους και θα απομακρύνουν τα ερείπια για την ασφάλεια των κατοίκων. 
Όπως δήλωσε στο Σταθμό Αιγαίου της ΕΡΤ, ο αντιδήμαρχος Λέσβου Κώστας Κατσαρός «έχουν δηλωθεί τουλάχιστον 100 σημεία με ετοιμόρροπους τοίχους, από τα οποία θα ξεκινήσουν οι εργολάβοι, πάντα σε συνεργασία με τους μηχανικούς που πραγματοποιούν τους ελέγχους».
Πλέον οι σεισμολόγοι είναι καθησυχαστικοί μετά τον ισχυρό μετασεισμό μεγέθους 5,2 Ρίχτερ που σημειώθηκε το Σάββατο, στις 10.50 το βράδυ, αλλά και τον έντασης 4,6 Ρίχτερ που είχε προηγηθεί στις 6.40 το πρωί,
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ









Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  




                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!! 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες