Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

Ο ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ ..ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ (!!) ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ ΜΕ ΠΛΟΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΡΑΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΙΔΙΟΣ !!!!!!


Με το γνωστό οργίλο ύφος του ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης απάντησε στα δημοσιεύματα που αφορούσαν τη μεταφορά του σεισμοπαθούς τραυματία από τη Λέσβο στην Αθήνα.


Ο άνδρας που έχασε τη γυναίκα του από τον σεισμό και υπέστη ο ίδιος κάταγμα κοτύλης, μεταφέρθηκε όπως δήλωσε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο λιμάνι της Μυτιλήνης αλλά αναγκάστηκε να ταξιδέψει για Πειραιά με το πλοίο της γραμμής με δικά του έξοδα και ασυνόδευτος.

Όπως κατήγγειλε χθες μιλώντας στον Alpha και τον ΑΝΤ1 ο τραυματίας αναγκάστηκε να δανειστεί χρήματα από φίλους και συγχωριανούς του για να μπορέσει να αγοράσει το εισιτήριο του πλοίου και ύστερα από δέκα ώρες, έφτασε στο λιμάνι του Πειραιά.

Εκεί – και ενώ έχει υποστεί αποκόλληση ποδιού από τη λεκάνη – περίμενε περισσότερο από μία ώρα μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο για να τον παραλάβει…

Η απάντηση του Παύλου Πολάκη ήρθε μέσω Facebook. 

Ο αναπληρωτής υπουργός έγραψε, μεταξύ ύβρεων για τα ΜΜΕ, ότι το περιστατικό δεν ήταν επείγον για να γίνει αεροδιακομιδή η πλωτή διακομιδή με το ΕΚΑΒ, και δεν υπήρχε ανάγκη συνοδείας γιατρού.

Όπως αναφέρει, ο ασθενής ήταν σταθερός, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από το νοσοκομείο του νησιού στο λιμάνι, επιβιβάστηκε στο καράβι της γραμμής και στον Πειραιά επιβιβάστηκε σε ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ όπως είχαν κανονίσει οι γιατροί από τη Μυτιλήνη για να χειρουργηθεί προγραμματισμένα.

Στην ανάρτηση του δεν παραλείπει να… στολίσει τα ΜΜΕ κάνοντας λόγο για “συμμορία εκτελεστών της διαπλοκής” και “καλοταϊσμένα παράσιτα”.


Lesvos Voice: Λοιπόν, το θέμα το αναδείξαμε και εμείς χθες και το διάβασαν από το Lesvos Voice μερικές δεκάδες χιλιάδες (χωρίς καμιά υπερβολή!!) φίλοι μας…

Αυτό δείχνει και το ενδιαφέρων των φίλων του L.V. για το δράμα του ανθρώπου που πριν μερικές μέρες έπεσε το σπίτι στο κεφάλι του, σκοτώθηκε η γυναίκα του και ίδιος τραυματίστηκε..

Σήμερα διαβάζουμε την απάντηση του Πολάκη που είναι αναπληρωτής Υπουργός Υγείας !!!

Και διαβάζουμε τι λέει.. «το περιστατικό δεν ήταν επείγον για να γίνει αεροδιακομιδή η πλωτή διακομιδή με το ΕΚΑΒ, και δεν υπήρχε ανάγκη συνοδείας γιατρού».

Ωραία !!!! ..βρήκαμε τον υπεύθυνο και ξεκινάμε..

Ο Πολάκης ως Υπουργός δικαιολογεί την όλη ενέργεια, άρα συμφωνεί..

Σε τι συμφωνεί ο ..”αριστερός” Υπουργός;; ..ότι δεν έπρεπε να γίνει αεροδιακομιδή και ο ασθενής να πάει με το πλοίο στο ΚΑΤ…

Προσέξτε τώρα ευαισθησία από αυτόν τον τύπο που μας παριστάνει τον ..”αριστερό”…

Ο άνθρωπος για τον οποίο μιλάει έχασε την γυναίκα του, το μοναδικό θύμα του σεισμού, βρέθηκε στον δρόμο χωρίς φράγκο στη τσέπη και τραυματισμένος..

Έχει καμιά σημασία αν το περιστατικό δεν ήταν επείγον;;;

Έχει καμιά σημασία αν η εγχείριση μπορούσε να γίνει και μετά από δυο ή τρεις μέρες;;

Αυτό είναι το θέμα;;

Το θέμα δεν είναι η πολιτεία.. ο κος Πολάκης δηλαδή, να είναι δίπλα σε αυτόν τον άνθρωπό ώστε να μη του λείψει τίποτα για όσο χρειάζεται;;;

Και ποιος μίλησε για αεροδιακομιδή ;; ..όχι εμείς πάντως, αλλά μια οικονομική βοήθεια έτσι ώστε να μη αναγκαστεί ο άνθρωπος να κάνει έρανο για να μεταβεί στο ΚΑΤ και για να μπορέσει να πάει με το αεροπλάνο, δεν μπορούσε να του εξασφαλίσει ο «μάγκας» ο ..Πολάκης ;;;

Και κάτι τελευταίο..

Για αυτόν τον συγκεκριμένο ασθενή δεν προβλεπόταν ιατρική ψυχολογική υποστήριξη για όσα πέρασε;;

Αυτό το πρόσφερε ο κος Πολάκης ή απλά τον έστειλε με το …πλοίο ;;; ..και μετά “έπιασε” το facebook !!

Ντροπή, τελικά ..ντροπή !!!

Υ.Γ.
Δεν διαβάσαμε καμιά ανακοίνωση τοπικού παράγοντα που να καταγγέλλει το γεγονός.. τι έγινε κατάπιαν την γλώσσα τους ;;;









Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  



                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!! 










0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες