Κυριακή 18 Ιουνίου 2017

"ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ" !! 48ΧΡΟΝΟΣ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ 4 ΚΙΛΑ ΧΑΣΙΣ.. ΜΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ !!! ΠΑΡΑΛΗΠΤΗΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ !!!



Στον εντοπισμό ναρκωτικών ουσιών και στη σύλληψη δύο  ανδρών προέβησαν, πρωινές ώρες της Παρασκευής, στελέχη του γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης.


Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο λιμένα Μυτιλήνης κατά την αποβίβαση ενός 48χρονου από το πλοίο, εντοπίστηκαν στο όχημα που οδηγούσε, ένα σακ-βουαγιάζ, εντός του οποίου υπήρχαν τέσσερις πλαστικές συσκευασίες, περιέχουσες φυτικά αποσπάσματα κάνναβης, συνολικού βάρους τριών κιλών εννιακοσίων ενενήντα τεσσάρων γραμμαρίων (3.994,20 kgr).

Στη συνέχεια κατόπιν συντονισμένων ενεργειών, εντοπίστηκε και συνελήφθη 28χρονος αλλοδαπός, ως ο τελικός παραλήπτης των ανωτέρω ουσιών, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, σε συνεργασία με στελέχη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου, βρέθηκαν δύο δενδρύλλια κάνναβης ύψους 40εκ. ένας μεταλλικός τρίφτης, σπόροι κάνναβης και μία πλαστική συσκευασία με υπολείμματα κάνναβης.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης που διενεργεί την προανάκριση κατασχέθηκαν οι ναρκωτικές ουσίες, δύο Ε.Ι.Χ. οχήματα, τέσσερα κινητά τηλέφωνα, το χρηματικό ποσό των τριών χιλιάδων διακοσίων τριάντα πέντε ευρώ (€3.235,00).









Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  




                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!! 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες