Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

Η ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΒΙΖΑΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΞΕΝΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΜΕ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ..


Στο πλαίσιο ιδιωτικής επίσκεψης στην Λέσβο, η Γενική Πρόξενος της Ελλάδος στην Σμύρνη Κα. Αργυρώ Παπούλια, συναντήθηκε σήμερα το πρωί στα γραφεία του Επιμελητηρίου Λέσβου, με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Βαγγέλη Μυρσινιά και μέλη της διοίκησης καθώς και με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενωσης Τουριστικών – Ταξιδιωτικών και Ναυτικών Πρακτόρων Λέσβου.


Το παρόν στη συνάντηση έδωσε και ο Πρόεδρος του ΕΟΑΕΝ και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου κ. Θρασύβουλος Καλογρίδης.

Κατά της διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος όπως για παράδειγμα θέματα σχετικά με την έκδοση βίζας, τους τρόπους προβολής του νησιού στην τουρκική αγορά και ιδιαίτερα στην περιοχή της Σμύρνης καθώς και διάφορες δράσεις που πρέπει να γίνουν από κοινού στο μέλλον.


Η Κα.Παπούλια διαβεβαίωσε την στήριξη του Γενικού Προξενείου στους δύο φορείς και την πρόθεσή της για στενότερη συνεργασία μαζί τους. 







Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  





                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!! 






  

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες