Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ.. L.V: ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ..


Ο εφιάλτης των μαζικών πλειστηριασμών ακινήτων χωρίς καμία προστασία για την πρώτη κατοικία χτυπά την πόρτα χιλιάδων ιδιοκτητών ακινήτων.


Ακόμα και για χρέη της τάξης των 2.500 ευρώ οφειλέτες κινδυνεύουν να χάσουν την πρώτη κατοικία τους σε ένα τσουνάμι πλειστηριασμών που αναμένεται να φουντώσει τις επόμενες ημέρες και να κορυφωθεί τον Σεπτέμβριο με τη λειτουργία της ηλεκτρονικής πλατφόρμας, μέσω της οποίας τα ακίνητα θα βγαίνουν στο σφυρί με διαδικασίες εξπρές.

Πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας και κάθε κατηγορίας ακινήτων για οφειλές δανειοληπτών προς τις τράπεζες αλλά και οφειλές μεταξύ ιδιωτών περιλαμβάνονται στην καυτή λίστα που βρίσκεται στα ειρηνοδικεία και η οποία αναμένεται να «ενεργοποιηθεί» τις επόμενες ημέρες.

Πρόκειται για 3.500 περιπτώσεις πλειστηριασμών ακινήτων, οι οποίοι, όπως εκτιμούν αρμόδιοι παράγοντες, τους επόμενους μήνες θα εκτοξευθούν και θα ξεπεράσουν τις 20.000 καθώς οι τράπεζες θα ανεβάσουν ταχύτητα για να πιάσουν τους στόχους για τη μείωση των κόκκινων δανείων.

Το τσουνάμι που έρχεται χτυπά και την πόρτα της κυβέρνησης, η οποία τους επόμενους μήνες θα βρεθεί αντιμέτωπη με ένα διογκούμενο κύμα αντιδράσεων και εκ των πραγμάτων θα κληθεί να διαχειριστεί το πολιτικό κόστος που συνεπάγεται η διάψευση των υποσχέσεών της.

Πηγή: Τα Νέα


Lesvos Voice: Ακόμα αντηχεί στα ..αυτιά μας τα συνθήματα που φώναζαν τα σημερινά στελέχη της κυβέρνησης όταν ήταν στην αντιπολίτευση..

«Κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη» έλεγαν και πετούσαν ..γιαούρτια !!! …και μετά πετούσαν και καμιά ντομάτα στους ..”γερμανοτσολιάδες” που υπέγραψαν τα πρώτα μνημόνια..

Πόσο μακρινά μας φαίνονται όλα αυτά.. και ας έχουν περάσει μόνο δυο χρόνια και κάτι..










Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους


προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  


                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!! 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες