Πέμπτη, 2 Μαρτίου 2017

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ;; ΣΥΛΛΗΨΗ 1 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΤΙ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΧΑΣΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ !!!


Ένας 33χρονος και μία 23χρονη συνελήφθησαν, πρωινές ώρες σήμερα, για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, στη Θερμή Λέσβου, από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης σε συνεργασία με προσωπικό του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των συστηματικών και εντατικών προσπαθειών του Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. για την καταπολέμηση των οργανωμένων μορφών εγκληματικότητας και κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, μετά από νομότυπη έρευνα στην οικία του 33χρονου:

α. Μία γυάλα περιέχουσα φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους διακοσίων έντεκα γραμμαρίων και σαράντα επτά δεκάτων (211,47γρ)


β. Μία  πλαστική συσκευασία περιέχουσα φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους εξήντα εννέα γραμμαρίων και σαράντα τριών δεκάτων (69,43γρ)


γ. Μία ζυγαριά ακριβείας


δ. Το χρηματικό ποσό των οκτακοσίων ογδόντα πέντε ευρώ (885,00€)


ε. Ένα κινητό τηλέφωνο

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης από κοινού με την Αστυνομική Διεύθυνση ΛέσβουLesvos Voice: Οι πληροφορίες λένε ότι ο άνδρας ήταν εργαζόμενος σε κέντρο μεταναστών... τις πληροφορίες αυτές ενίσχυσε ανακοίνωση από τον Δήμο Λέσβου που ουσιαστικά λέει ότι ο συγκεκριμένος ήταν συμβασιούχος του Δήμου και θα κινηθούν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες.. 

Η ανακοίνωση... 

"Σχετικά με την σύλληψη του 33χρονου στη Θερμή, για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, διευκρινίζεται ότι, οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Λέσβου έχουν δρομολογήσει όλες τις διαδικασίες, ώστε να ελεγχθεί αν ο συγκεκριμένος υπάλληλος του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας έχει υποπέσει σε πειθαρχικά παραπτώματα, ώστε να επιβληθούν οι προβλεπόμενες από το νόμο κυρώσεις"

Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  
                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!! 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.