Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

ΕΙΔΗΣΗ.. ΕΙΔΗΣΗ.. 5 ΩΡΕΣ ΣΥΣΚΕΨΗ Η ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ ΜΕ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ.. Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΥ ..ΧΡΟΝΟΥ !!!!!

Η φωτογραφία είναι από παλιά ..σύσκεψη για τον τουρισμό !!
...πάλι τα ίδια !!

Η είδηση είναι η εξής.. πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Υπουργείο Τουρισμού μεταξύ της Υπουργού Κουντουρά και φορέων της Λέσβου, συγκεκριμένα εκεί ήταν ο Δήμος Λέσβου, το επιμελητήριο, η ένωση ξενοδόχων και η ένωση τουριστικών πρακτόρων..

Δεν ήταν η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου που ποιος ξέρει γιατί, δεν συμμετείχε ή δεν την κάλεσαν !!!!!!

Η άλλη είδηση είναι ότι η κα Κουντουρά έλαβε τις προτάσεις των φορέων αλλά ο σχεδιασμός που ..υποσχέθηκε ήταν για το φθινόπωρο του ‘17 και μετά δηλαδή για του ..χρόνου !!!!!

Είδηση επίσης είναι - αν μπορείς να το πεις είδηση – ότι για φέτος θα προσπαθήσουν, να σώσουν την χρονιά !!!!!

Κοιτάξτε, δεν γνωρίζουμε αν οι φορείς αισθάνονται ικανοποιημένοι από την συνάντηση, που κράτησε μάλιστα πέντε ώρες, αλλά τους θυμίζουμε ότι πρόκειται για την ίδια Υπουργό που τους δουλεύει εδώ και δυο χρόνια, από τότε δηλαδή που άρχισε εξαιτίας του μεταναστευτικού η κατάρρευση του τουρισμού στη Λέσβο… 

Πρόκειται για την ίδια Υπουργό που έλεγε πέρσι ότι του χρόνου, φέτος δηλαδή, θα οργανωθούμε καλύτερα και τώρα τους στέλνει ουσιαστικά στο 2018 !!!!!!

Μιλάμε τώρα για το απόλυτο δούλεμα, όταν τέλος Μαρτίου που όλα τα νησιά και οι τουριστικοί προορισμοί της χώρας έχουν «τρελαθεί» από τις κρατήσεις, παντού γίνετε χαμός και ο Ανδρεάδης δηλώνει μέσα στο Μαξίμου ότι η χώρα μπορεί να φτάσει φέτος τα 30 εκατ. τουρίστες, ενώ όλα αυτά συμβαίνουν λοιπόν η κα Κουντουρά τώρα θυμήθηκε να καλέσει ..σύσκεψη για να συγκεντρώσει λέει τις προτάσεις των φορέων της Λέσβου !!!!!!

Λυπόμαστε που ..χαλάμε το κλίμα χαράς αλλά εμείς δεν μασάμε, αν εσείς θέλετε πάλι να μασήσετε δικαίωμα σας, αν και πραγματικά πιστεύουμε ότι τουλάχιστον οι επαγγελματικοί φορείς που έχουν πληρώσει και το μάρμαρο, δεν έχουν κανένα λόγο να το κάνουν…















Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  





                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες