Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.. ΧΩΡΑ "ΤΑΜΠΟΝ" Η ΕΛΛΑΔΑ.. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ !! ΦΟΥΣΚΩΝΟΥΝ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ..


Πλήρες καθεστώς απουσίας οργάνωσης και ανομίας στη διαχείριση του προσφυγικού κατήγγειλε μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ο τέως Γραμματέας Υποδοχής και ταυτοποίησης Οδυσσέας Βουδούρης, με αφορμή το ρεπορτάζ της Guardian, που έκανε λόγο για την πιο ακριβή ανθρωπιστική κρίση στην ιστορία.

Ο κ.Βουδούρης τόνισε επίσης πως ο νόμος
για τη φιλοξενία των προσφύγων έχει ψηφιστεί, αλλά ακόμα δεν έχει εφαρμοστεί, ενώ σημείωσε πως όλα αυτά τον έκαναν να παραιτηθεί από τη θέση του.

Αναφερόμενος στα κονδύλια, είπε ότι έχουν διατεθεί χρήματα από την ΕΕ που εμείς δεν χρησιμοποιούμε, και αυτό είναι αρνητικό και για τους πρόσφυγες και για την ίδια τη χώρα, και δείχνει αδυναμία του κράτους.

Ο πρώην γενικός γραμματέας Υποδοχής και Ταυτοποίσης επισήμανε μάλιστα πως υπάρχει απόκλιση στον αριθμό των προσφύγων που δίνει ως απολογισμό η κυβέρνηση και στον αριθμό που δημοσιοποιούν οι οργανώσεις. Διερωτήθηκε «προς τι αυτό το φούσκωμα από την κυβέρνηση».

Εξαπέλυσε πυρά προς τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα λέγοντας πως «καταγγέλλει ότι φταίνε οι πάντες έκτος από τον ίδιο».

Όπως ανέφερε δε, η συμφωνία με την ΕΕ και την Τουρκία δεν αντιστοιχεί στη σημερινή πραγματικότητα και ένα από αυτά είναι το θέμα νησιών, συνεχίζεται η απαράδεκτη κατάσταση στα νησιά. «Δεν είναι σωστή η στάση κυβέρνησης και υπουργών, πρέπει να πιέσουν τους εταίρους για να προσαρμοστεί η συμφωνία στην καινούργια κατάσταση» σημείωσε.

«Θέλουν να κάνουν την Ελλάδα μια ζώνη ταμπόν, ας μου επιτραπεί η έκφραση, για να σταματά τους πρόσφυγες» ανέφερε χαρακτηριστικά για να δώσει έμφαση στη στάση των εταίρων.


Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  


                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!! 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.