Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

ΒΡΕ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.. Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΚΑΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΟΤΙ ΟΙ «ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΠΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΞΗΣΗ ΠΡΟΚΡΑΤΗΣΕΩΝ»!!!


Προκαλεί πάλι η Υπουργός Τουρισμού κα Κουντουρά η οποία εμφανίστηκε σήμερα στην εκπομπή των Λυριτζή – Οικονόμου στον Σκάι και μας είπε πάλι ότι όλα πάνε καλά..

Και αν αυτά τα έλεγε για την υπόλοιπη Ελλάδα δεν θα είχαμε κανένα πρόβλημα γιατί έτσι είναι, αλλά τα είπε για τα νησιά του Βορείου Αιγαίου..

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στον κοινωνικό τουρισμό που «ενίσχυσε», έτσι είπε, τα νησιά του μεταναστευτικού..
«Τα νησιά, είπε, στηρίχτηκαν με κινήσεις που έγιναν από το Υπουργείο Τουρισμού και για αυτό σήμερα στα νησιά αυτά ( στα δικά μας δηλαδή) οι προκρατήσεις έχουν τεράστια αύξηση » !!!!!

Ναι έτσι είπε.. τεράστια αύξηση !!!!!!  Ακούστε και μόνοι σας  εδώ στο 16 λεπτό και μετά.. http://www.skai.gr/player/tv/?mmid=287164

Και συνέχισε η κα Κουντουρά λέγοντας ότι ..«χθες συναντήθηκε με τους δημάρχους και τους φορείς, ότι είχαν μια εποικοδομητική συζήτηση και είδαν με ευχαρίστηση ότι όλα τα μέτρα που είχαν πάρει απέδωσαν»…

Ναι αυτό είπε.. απέδωσαν !!!!!!!!!

Δηλαδή δεν ξέρουμε αν το καταλάβατε αλλά στη Λέσβο και στη Χίο οι κινήσεις της κας Κουντουρά απέδωσαν και έχουμε αύξηση προκρατήσεων από τους τουρίστες…

Απίθανα πράγματα δηλαδή.. γιατί εμείς εδώ στο Lesvos Voice είμαστε πια σίγουροι ότι δεν ζούμε στη Λέσβο αλλά στις Μπαχάμες.. ή καλύτερα στον Άγιο Δομίνικο εκεί που γυρίζουν το survivor..

Βρε άντε γεια.. που λέει και ο Τάκης ο Τσουκαλάς !!!!!




Σημ. Δείτε εδώ τι γράφαμε χθες για το θέμα.. http://lesvosvoice.blogspot.gr/2017/03/5.html









Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  





                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες