Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

ΤΩΡΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΟΙ ΘΕΡΜΟΚΕΦΑΛΟΙ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ;; …Ή ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ;;


Θρησκευτικό πόλεμο και φανατισμό προσπαθεί να προκαλέσει ο Ερντογάν στις χώρες της Δύσης με την προσπάθεια του να χειραγωγήσει όχι μόνο τους Τούρκους της Δυτικής Ευρώπης, αλλά και όλους τους μουσουλμάνους μετανάστες όπου γης.

Το ΑΚP Βελγίου κυκλοφόρησε αφίσα με έναν μουσουλμάνο με την Ημισέληνο να συμπλέκεται με έναν χριστιανό που κρατά τον Σταυρό.

Η λεζάντα της αφίσας σημειώνει:

«Αυτή η μάχη είναι η μάχη ανάμεσα στην ημισέληνο και στο σταυρό! Συγκεντρωνόμαστε κάτω από την ημισέληνο. Θα δείτε ότι είμαστε πολλοί !!»

Την ίδια ώρα ο Κατρούγκαλος και ο Τσίπρας είναι οι μόνοι οι οποίοι συμπαραστέκονται στον Σουλτάνο (τώρα και Χαλίφη) Ερντογάν, με άξιο συμπαραστάτης τους τον μεγάλο Υπουργό Μετανάστευσης Μουζάλα, που κάνει ότι μπορεί για να γεμίσει τα νησιά με μουσουλμάνους μετανάστες ώστε η μεγάλη καρδιά του Ερντογάν να τους αγκαλιάσει αύριο...

Υ.Γ. 1.  Υπάρχει μια ανατριχιαστική ομοιότητα με την ρητορική του Ερντογάν που κατηγορεί τους Ευρωπαίους ως ναζί και φασίστες με την ρητορική όσων κατηγορούν όποιον αντιτίθεται στην καταστροφή των νησιών... σε τοπικό επίπεδο αυτό το έχουμε ζήσει έντονα..

Τελικά μήπως το ιδεολογικό και οικονομικό κέντρο που εκπορεύεται όλη αυτή η ιστορία της μαζικής μετανάστευσης από τον μουσουλμανικό κόσμο προς την Ευρώπη μέσω των νησιών είναι το ίδιο;

Υ.Γ. 2. Όλα αυτά επιβεβαιώθηκαν κατά κάποιο τρόπο από μια νέα δήλωση του Ερντογάν που έγινε σήμερα και με την οποία καλεί όλους τους μουσουλμάνους στην Ολλανδία και στη Γερμανία να καταψηφίσουν τον Ρούτε και την Μέρκελ.. ευθεία παρέμβαση δηλαδή στα εσωτερικά των χωρών παριστάνοντας τον πατερούλη των μουσουλμάνων, των μεταναστών συμπεριλαμβανομένου.. 

Αυτά που λέμε δηλαδή.. 


Γράφει Ο …Λεσβόπληκτος













Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  




                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!! 






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες