Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ.. ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ CONDE NAST TRAVELER Η ΛΕΣΒΟΣ.. ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ !!!!


Να γράψουμε και τίποτα καλό.. από αυτά που έπρεπε να γράφουμε συνέχεια τέτοια εποχή αν δεν βρισκόμασταν στην κατάσταση που βρισκόμαστε..

Η Ελλάδα φέτος θα «βουλιάξει» από τουρισμό και όλα τα σχετικά περιοδικά και τουριστικά γραφεία έχουν στρέψει το βλέμμα τους στη χώρα κάνοντας διάφορα αφιερώματα ή φτιάχνοντας λίστες με τα νησιά ή γενικά με τους τουριστικούς μας προορισμούς..  

Ένα από αυτά, το Conde Nast Traveler ξεχώρισε οκτώ νησιά, για να βρουν όπως λέει οι τουρίστες  αυτό που τους ταιριάζει… ένα από τα νησιά που προτείνει είναι και η Λέσβος.. τα άλλα είναι η Ύδρα, η Κεφαλονιά, η Μύκονος, η Ικαρία, η Σαντορίνη, τα Κουφονήσια και η Ρόδος

Ας δούμε τι γράφει για την Λέσβο…

Λέσβος

Πέρα από τις ομορφιές του νησιού και τον πολιτισμό της, η Λέσβος κρατά από πολύ παλιά την καλή της φήμη για την κουζίνα της, αφού παράγει ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα, δημιουργεί εξαιρετικά εδέσματα και όλα στηρίζονται στα βασικά διατροφικά της αγαθά, όπως το άριστης ποιότητας ελαιόλαδο.

Το τρίτο μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας, μετά την Κρήτη και την Εύβοια, με την πολύπλευρη γαστρονομική προσωπικότητα ταιριάζει σε όσους επιθυμούν να περάσουν τις διακοπές τους τρώγοντας χωρίς ενοχές και ανακαλύπτοντας τις γεύσεις της Ελλάδας.














Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  



                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες