Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

ΠΑΛΙ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ ΜΟΥΖΑΛΑΣ, ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ.. ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΗΣΥΧΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ !!!!!

Πότε θα "κουνήσουμε μαντήλι" σε όσους με την παρουσία τους
δημιουργούν πρόβλημα στο νησί μας;;; 

Τη Μυτιλήνη θα επισκεφθεί, την Πέμπτη 16 Μαρτίου, ο Επίτροπος Μετανάστευσης Δημήτρης Αβραμόπουλος μαζί με τον υπουργό Εσωτερικών Υποθέσεων και Εθνικής Ασφάλειας της Μάλτας, Καρμέλο Αμπέλα, της χώρας που ασκεί γι΄ αυτό το εξάμηνο την προεδρία στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα.

Σκοπός της επίσκεψης, σύμφωνα με τα όσα ανακοινώθηκαν, είναι να εκτιμηθεί από κοντά η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο νησί ως αποτέλεσμα των προσφυγικών και μεταναστευτικών ροών.

Η απόφαση της επίσκεψης λήφθηκε χθες στις Βρυξέλλες στη διάρκεια συνάντησης των κ. Μουζάλα και Αβραμόπουλου κατά την οποία συζητήθηκε το θέμα της επιτάχυνσης του ρυθμού μετεγκατάστασης και των δεσμεύσεων που έχουν αναληφθεί και από τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες στο πλαίσιο του κοινού σχεδίου δράσης που υιοθέτησε το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο.

Στο μεταξύ, σήμερα Πέμπτη, επισκέπτεται τη Σάμο ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μπαλάφας για να ελέγξει την πρόοδο των εργασιών για την αντικατάσταση των σκηνών του καταυλισμού στο νησί, με προκατασκευασμένους οικίσκους.

Lesvos Voice: Δεν καταλαβαίνουμε το νόημα αυτής της νέας επίσκεψης αφού καμιά πρόοδο δεν έχει γίνει σε σχέση με την προηγούμενη..

Συζήτησε λέει ο Μουζάλας με τον Αβραμόπουλο το θέμα της μετεγκατάστασης των μεταναστών σε άλλες χώρες της Ε.Ε. και μάλιστα αναλύθηκε το θέμα της ..επιτάχυνσης..

Εντάξει ακόμα γελάμε με αυτά που λένε.. εδώ η συνάντηση των 4 ηγετών στις Βερσαλίες πριν από μερικές μέρες, είχε βασικό θέμα τις μετεγκαταστάσεις και την άρνηση μιας σειράς από χώρες να συμμετέχουν στη δράση αυτή και τώρα μας λένε ότι το θέμα θα το λύσει ο Μουζάλας με τον Αβραμόπουλο..  καλά τώρα..

Η νέα όμως κοινή επίσκεψη γιατί γίνεται;; ..για την Υπουργό από την Μάλτα;;  μα τι θέλουν επιτέλους και δεν μας αφήνουν ήσυχους;; …αν θέλουν να κάνουν κάτι ας το κάνουν.

Εδώ δεν προχωρούν την αποσυμφόρηση του νησιού και αφήνουν εδώ – για ..ανθρωπιστικούς λόγους !!! – εγκλωβισμένους χιλιάδες μετανάστες.

Εκτός και αν θέλουν να μας ανακοινώσουν και επίσημα την νέα ..”αναπτυξιακή κίνηση”, ..την ίδρυση φυλακής !!!!

Αλλά έτσι είναι.. όλη η Ελλάδα φέτος θα βουλιάζει από τουρισμό και εμείς θα βλέπουμε τον …Μουζάλα !!!

Υ.Γ. Μόνο μη σκεφτούν  να πανηγυρίσουν για το θέμα της βίζα γιατί τότε θα δικαιωθεί και ο ..παράτυπος ιθαγενής που μιλάει για ..καθρεφτάκια !!!!
















Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  




                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!! 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες