Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΝΟΣ ΠΙΤΣΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.. ΞΕΧΑΣΑΝ ΠΑΛΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ !!!!


Πικραμένος και εμφανώς ενοχλημένος εμφανίζεται ο Πάνος Πίτσιος μετά την επίσκεψη του Υπουργού Χαρίτση και την ...παράλειψη της Δημοτικής Αρχής να τον καλέσει στη σύσκεψη που έγινε.. 

Ο κος Πίτσιος που ανήκει στη παράταξη του Δημάρχου και είναι Πρόεδρος του Δ/Κ Μυτιλήνης, θα περίμενε προφανώς πρόκληση για να εκθέσει τις απόψεις του στον κο Υπουργό. Μια πρόσκληση όμως που ποτέ δεν ήρθε, έτσι ο κος Πίτσιος, που δεν το άφησε να "πέσει κάτω", δημοσιοποίησε την ενόχληση του λέγοντας ότι το γεγονός έχει ξανασυμβεί...   

Η παρέμβαση Πίτσιου..

Δεν είναι η πρώτη φορά, που συζητούνται από τη Δημοτική Αρχή ύψιστης σημασίας θέματα που αφορούν το μέλλον της πόλης της Μυτιλήνης, εν προκειμένω με τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας & Ανάπτυξης Αλέξανδρο Χαρίτση και η Δημοτική Κοινότητα Μυτιλήνης αγνοείται παντελώς, χωρίς την παραμικρή ενημέρωση - πρόσκληση του Προέδρου της, όταν μάλιστα ο εκλεκτός προσκεκλημένος φιλοξενείται στην πόλη μας.  

Παρά την απουσία μας και τη μη δυνατότητα ανάπτυξης - παρουσίασης των θέσεων - προτάσεών μας, είμαστε βέβαιοι ότι η Δημοτική Αρχή θα πράξει το βέλτιστο για το καλό της Μυτιλήνης, οι δε προτάσεις μας που έχουν κατατεθεί αρμοδίως, θα υλοποιηθούν δεόντως. 

Ευχαριστώ, 

ΠΑΝΟΣ ΠΙΤΣΙΟΣ 


ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ/Κ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ   











 Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  





                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!! 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες