Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΕΛΑ ΜΑΣ.. ΔΕΝ ΤΗΡΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΛΕΕΙ Η ΜΕΡΚΕΛ.. "ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ" !!!!!


Η καγκελάριος τόνισε ότι "η κατάσταση των προσφύγων στα ελληνικά νησιά παραμένει διόλου ικανοποιητική"

Ευθύνες στην Ελλάδα επέρριψε η Άνγκελα Μέρκελ για τον τρόπο που υλοποιείται η συμφωνία με την Τουρκία για το προσφυγικό. 

Μιλώντας στο γερμανικό κοινοβούλιο, όπου παρουσίασε το περίγραμμα των θέσεων της Γερμανίας προ της Συνόδου Κορυφής, η καγκελάριος είπε: «Η κατάσταση των προσφύγων στα ελληνικά νησιά παραμένει διόλου ικανοποιητική. Η συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας εξακολουθεί να μην υλοποιείται μέχρι σήμερα από την ελληνική πλευρά έτσι όπως θα έπρεπε». 

Πάντως, όπως μεταδίδει η Deutsche Welle, κ.Μέρκελ υπεραμύνθηκε της προσφυγικής συμφωνίας με την Τουρκία, τονίζοντας ότι από την ημέρα που τέθηκε σε ισχύ έχει μειωθεί δραστικά ο αριθμός των ανθρώπων που χάνουν τη ζωή τους στο Αιγαίο.



Lesvos Voice: Αυτό που δεν μαθαίνουμε από το παραπάνω δημοσίευμα είναι τι ακριβώς εννοεί η Καγκελάριος όταν λέει ότι η "Ελλάδα δεν τηρεί την συμφωνία"...

Από πια σκοπιά το λέει ακριβώς;; 

Για παράδειγμα παλιές δηλώσεις βουλευτών του κόμματος της έλεγαν ότι η Ελλάδα δεν τηρεί την συμφωνία στο τομέα των απελάσεων, δεν κάνει δηλαδή τις απελάσεις που θα μπορούσε να κάνει.. 










Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  




                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!! 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες