Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ.. ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ.. Ο ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ ΟΜΩΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ !!!


Η Τουρκία θα πρέπει να επανεξετάσει μέρος της συμφωνίας της με τις Βρυξέλλες για το προσφυγικό-μεταναστευτικό, μετέδωσε το πρακτορείο Anadolu επικαλούμενο δηλώσεις του υπουργού Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, σε μια περίοδο που βαθαίνει το ρήγμα μεταξύ της Άγκυρας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με αφορμή την απαγόρευση σε τούρκους υπουργούς να συμμετάσχουν σε προεκλογικές συγκεντρώσεις σε ευρωπαϊκές χώρες.


Σύμφωνα με το πρακτορείο, ο υπουργός Omer Celik φέρεται να είπε ότι θα έπρεπε να επανεξεταστεί η πτυχή εκείνη που αφορά τις χερσαίες διελεύσεις των προσφύγων και μεταναστών από την Τουρκία στην Ευρώπη, αναφερόμενος προφανώς στη συμφωνία μεταξύ ΕΕ και Βρυξελλών για την αναχαίτιση των μεταναστευτικών ροών που επιτεύχθηκε πριν από έναν χρόνο.


Lesvos voice: Τα μένεα κατά της Γερμανίδας καγκελαρίου, Άνγκελα Μέρκελ, έπνευσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε συνέντευξη του.

Ο Τούρκος πρόεδρος δήλωσε εξοργισμένος για τη στήριξη που προσέφερε η Γερμανίδα καγκελάριος στην Ολλανδία λέγοντας «Θα σας έλεγα ντροπή, κα Μέρκελ».
Αναφερόμενος στο δημοψήφισμα της 16ης Απριλίου τόνισε ότι όσοι είναι στο στρατόπεδο του «Όχι» είναι στο ίδιο στρατόπεδο με την τρομοκρατία και ότι το όχι σημαίνει στήριξη σε αυτονομιστική τρομοκρατική οργάνωση.
Είχαν προηγηθεί δηλώσεις της Μέρκελ στις οποίες εξέφρασε την πλήρη συμπαράσταση και αλληλεγγύη της στην ολλανδική κυβέρνηση και στον ολλανδικό λαό επίσης χαρακτήρισε απαράδεκτες τις κατηγορίες του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν περί ναζισμού λέγοντας ότι το μόνο που κάνουν είναι να αποπροσανατολίζουν.
Εξοργισμένοι από την τουρκική στάση  είναι και οι Γερμανοί βουλευτές, εξ ου και ζητούν από την κυβέρνηση να κόψει τους στρατιωτικούς δεσμούς που έχει με τη χώρα του Ερντογάν.
Στην Ελλάδα, την Κύπρο ή την Ιορδανία προτείνουν να μεταφερθούν και να σταθμεύουν γερμανικά μαχητικά Tornados από την αεροπορική βάση του Ιντσιρλίκ στην Τουρκία.
Τα γερμανικά Τornados κάνουν αναγνωριστικές πτήσεις απ’ την τουρκική βάση στο πλαίσιο του διεθνούς υπό τις ΗΠΑ συνασπισμού κατά του λεγόμενου «Ισλαμικού Κράτους».
Οι Γερμανοί βουλευτές, που προέρχονται από κόμματα της κυβερνητικής συμμαχίας, αλλά και της αντιπολίτευσης, λένε ότι τα αεροσκάφη αυτά θα μπορούσαν να σταθμεύουν στη χώρα μας, ή την Κύπρο, ακόμη και στην Ιορδανία και να συνεχίσουν να συνεισφέρουν στην εκστρατεία κατά του ISIS.
Την ίδια στιγμή ο αναπληρωτής Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών Κατρούγκαλος δήλωσε ότι η Ελλάδα θα δεχτεί Τουρκικές προεκλογικές συγκεντρώσεις γιατί όπως είπε «Εμείς προσπαθούμε πάντοτε οι σχέσεις μας με την Τουρκία να είναι φιλικές. Έχουν γίνει στο παρελθόν επισκέψεις Τούρκων αξιωματούχων στη Θράκη».
Το τελευταίο όλα τα λεφτά έτσι;;; !!!!!!












Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  




                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!! 



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες