Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

ΚΑΚΟ ΧΑΜΟ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΤΑΞΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.. ΜΕ ΠΟΛΛΑ .."ΕΠΙΘΕΤΑ" !! ..ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΠΛΕΟΝ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ !!!


Την πληροφορία την έχουμε εδώ και δυο μέρες αλλά πάντα χρειάζονται και κάποιες διασταυρώσεις για να μη δημιουργούνται και εντυπώσεις που μπορεί να μη ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα.. 


Η πληροφορία όμως είναι τελικά σωστή και μας λέει για τον κακό χαμό που έγινε στο τελευταίο Περιφερειακό Συμβούλιο με αφορμή θέμα που αφορούσε τα ταξί. 

Η εισήγηση της Περιφερειακής Αρχής ήταν προς την κατεύθυνση της εξυπηρέτησης ενός συγκεκριμένου ταξιτζή γεγονός που εξόργισε τους υπόλοιπους, που μάλιστα ήταν παρόντες και πολλοί !!!!  

Ακολούθησε παντζουρλισμός, ακούστηκαν εκφράσεις που δεν θα τις γράψουμε αλλά που εύκολα μπορείτε να φανταστείτε... πολλά "επίθετα".. "κοσμητικά" και άλλα.. !!! 

Ένα περιφερειακό συμβούλιο δηλαδή με έντονο ενδιαφέρων, όχι μόνο γιατί υπήρξε η αντίδραση των ταξιτζήδων αλλά και γιατί για πρώτη φορά καταγράφηκε "αντάρτικο" στη πλειοψηφία της κας Περιφερειάρχη,  αφού 5 περιφερειακοί σύμβουλοι από την παράταξη της, συντονισμένα και ομαδικά, καταψήφισαν πολλές εισηγήσεις της Περιφερειακής αρχής, ανοιχτά και με τοποθετήσεις τους !!!!!

  






Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  




                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες