Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

Η ΙΝΤΡΑΚΑΤ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ FRAPORT ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΤΩΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ.. ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ…


Δύο συμβάσεις συνολικού προϋπολογισμού 357 εκατ. ευρώ, πλέον ΦΠΑ, υπέγραψαν η Fraport Greece και η Intrakat για την υλοποίηση μελετών και κατασκευαστικών έργων στα 14 περιφερειακά αεροδρόμια, των οποίων η Fraport Greece έχει αναλάβει τη λειτουργία, αναβάθμιση και συντήρηση για περίοδο 40 ετών.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η πρώτη σύμβαση αφορά στα 7 αεροδρόμια Κρήτης, Ηπειρωτικής Ελλάδας και Ιονίου (Θεσσαλονίκης, Καβάλας, Ζακύνθου, Χανίων, Κεφαλονιάς, Κέρκυρας και Ακτίου), ενώ η δεύτερη σύμβαση αφορά στα 7 αεροδρόμια Αιγαίου (Ρόδου, Κω, Μυκόνου, Σαντορίνης, Σάμου, Σκιάθου και Μυτιλήνης).

Oι συμβάσεις μεταξύ Fraport Greece - Intrakat περιλαμβάνουν την ανακαίνιση και αναβάθμιση των υφιστάμενων υποδομών των αεροδρομίων, καθώς και τη μελέτη και κατασκευή επεκτάσεων.





Σημ. Εδώ μπορείτε να δείτε τι γράφαμε χθες για το παρασκήνιο αλλά και τι σχεδιάζει η fraport για το αεροδρόμιο Μυτιλήνης...  http://lesvosvoice.blogspot.gr/2017/03/fraport.html












Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  





                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες