Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017

ΜΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ 300 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ !! ..ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ !!!


Με αναγκαστικά μέτρα που φτάνουν έως και τον πλειστηριασμό της πρώτης τους κατοικίας απειλούνται περίπου 300.000 δανειολήπτες.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Καθημερινής", πρόκειται για οφειλέτες και εγγυητές δανείων που έχουν χαρακτηριστεί μη συνεργάσιμοι μέσα από την διαδικασία του Κώδικα Δεοντολογίας και τις επιστολές που έχουν στείλει οι τράπεζες καλώντας τους να ρυθμίσουν τις οφειλές τους.

Σχετικές επιστολές έχουν λάβει 1,2 εκατομμύρια δανειολήπτες (!!!!!) και σύμφωνα με στοιχεία από τις τράπεζες το 25% περίπου δεν ανταποκρίθηκε.

Σημειώνεται πως η ρευστοποίηση της πρώτης κατοικίας μπορεί να ενεργοποιηθεί ακόμα και για εκείνους που έχουν προσφύγει στο νόμο Κατσέλη και οι οποίοι με βάση των Κώδικα εξαιρούνται από την διαδικασία ενημέρωσης μέσω επιστολών.Lesvos Voice: Οι τράπεζες συνεχίζουν το θεάρεστο έργο τους.. αφού χρεοκόπησαν και αφού ανακεφαλαιοποιήθηκαν με χρήματα που πλήρωσαν οι 
Έλληνες φορολογούμενοι, για να μπορούν κάποιοι μεγαλοτραπεζίτες να παριστάνουν τους επιτυχημένους, τώρα βγάζουν στο σφυρί το ένα σπίτι μετά το άλλο..

Αλλά αυτά συμβαίνουν σε μια χώρα που σταδιακά μετατρέπεται σε προτεκτοράτο.. ένα κράτος που δεν μπορεί να προστατεύσει τους πολίτες του..

Και κάποια μέρα θα μας πουν πως βγαίνουμε στις αγορές και η κρίση τέλειωσε..

Όπως δηλαδή μας το είπε ο ..Σπίρτζης !!! ..μας έσωσαν !!!

Το θέμα είναι από τους σωτήρες ποιος θα μας σώσει;;;Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  

                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!! 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.