Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

Η DIE WELT ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΤΟΥΡΚΙΑ.. ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.. ΕΔΩ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ;; ..ΤΙ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ, ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ !!!



Η Die Welt, σε εκτενές ρεπορτάζ στη διαδικτυακή της έκδοση σημειώνει, πως «η Τουρκία απώλεσε σε σύγκριση με το 2015 πάνω από ένα εκατομμύριο Γερμανούς τουρίστες.

Οι περισσότεροι εξ αυτών έκαναν κράτηση στην Ισπανία, όμως και η Ελλάδα έχει επωφεληθεί, ωστόσο σε μικρότερο βαθμό».

Η εφημερίδα του Βερολίνου επικαλείται στοιχεία νέας έρευνας του γερμανικού ερευνητικού οργανισμού FUR, που δημοσιεύει κάθε χρόνο μια ανάλυση των ταξιδιωτικών δεδομένων που αφορούν τους Γερμανούς τουρίστες.

«Όλα δείχνουν ότι η μετατόπιση των ταξιδιωτικών ρευμάτων θα συνεχιστεί και φέτος, καθότι ο φόβος της τρομοκρατίας επηρεάζει τις αποφάσεις των τουριστών, λέει ο Μάρτιν Λόμαν», επιστημονικός σύμβουλος του FUR.



Lesvos Voice: Η κατάσταση δεν είναι καλή για την Τουρκία.. και ο καυγάς που έχει στήσει με τους Ευρωπαίους κάνει χειρότερη την κατάσταση, από την άλλη η Ελλάδα προσπαθεί να επωφεληθεί όχι μόνο από την κρίση στη Τουρκία αλλά και από μια σειρά άλλους προορισμούς που έχουν πρόβλημα..

Στη Λέσβο βέβαια ακόμα συζητάμε για τον που θα κάνουμε τουριστική προβολή και που θα βρούμε λεφτά..
Τραγικά πράγματα από μια τοπική ηγεσία που απλά δεν μπορεί...

Αλλού όμως είναι το θέμα.. αγνοείται η κα Κουντουρά !!!... χάσαμε την Υπουργό Τουρισμού.. η οποία θα μας .."βοηθούσε" !!!

Αντί για αυτό μας είπαν χθες για ένα .."ειδικό αναπτυξιακό" !!

Εντάξει καλό το γέλιο αλλά εσείς εκεί στο επιμελητήριο σοβαρά περιμένετε να δώσει χρήματα το Υπουργείο Οικονομίας για τα μεταφορικά;;;

Ελάτε τώρα.. το ξέρετε ότι αυτό δεν "παίζει" με τίποτα.. όχι ότι τα άλλα θα "παίξουν" δηλαδή, αλλά δεν βαριέσαι, ένας ακόμα Υπουργός που ήρθε, υποσχέθηκε και απήλθε...

Και κάτι τελευταίο..

Με μεγάλη αγωνία περιμένουμε να ακούσουμε λεπτομέρειες και για το άλλο πρόγραμμα 50 εκατομμυρίων που υποσχέθηκε ο Γιούνκερ στους δημάρχους και ανακοινώθηκε με "τυμπανισμούς"... γιατί αυτό που ανακοίνωσε χθες ο Υπουργός, 50 εκατ. και αυτό, είναι άλλο...

Είμαστε σίγουροι ότι κάποιος έχει μπερδέψει τα προγράμματα και τα εκατομμύρια αλλά δεν τολμούν τώρα να το πουν…

Έχει πλάκα όμως...
  





Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  




                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!! 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες