Σάββατο, 11 Μαρτίου 2017

ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΠΑΛΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ.. ΤΑ ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ..


«Είτε θα ακυρωθούν όλα, είτε θα εφαρμοστούν όλα», προειδοποίησε ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου, απειλώντας με ακύρωση και της συμφωνίας με την ΕΕ για το προσφυγικό.

Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών απείλησε ότι όλες οι συμφωνίες της Αγκυρας με την ΕΕ, ανάμεσά τους και αυτή που συνήφθη για τον περιορισμό των προσφυγικών ροών προς την Ευρώπη, θα τεθούν σε κίνδυνο, αν η Ένωση δεν προχωρήσει στην απελευθέρωση της βίζας για τους Τούρκους.
Ο Τσαβούσογλου, μιλώντας στο CNN-Turk δήλωσε ότι η χώρα του θα παρουσιάσει ένα τελικό κείμενο στην ΕΕ «και είτε θα ακυρωθούν όλα, περιλαμβανομένης της απελευθέρωσης της παροχής αδειών εισόδου και της συμφωνίας για το μεταναστευτικό, είτε θα εφαρμοστούν όλα».

Lesvos Voice: Επανέρχεται η Τουρκία με τις απειλές της για κατάργηση της συμφωνίας για το μεταναστευτικό.. 
Βέβαια αυτά συμβαίνουν γιατί πρώτα οι Γερμανοί, μετά οι Αυστριακοί και οι Ολλανδοί και τελευταία οι Ελβετοί, απαγόρευσαν τους Τούρκους να κάνουν συγκεντρώσεις στις χώρες τους για το δημοψήφισμα... 
Αυτό έχει εκνευρίσει τους Τούρκους για αυτό και λένε πάλι αυτά που λένε.. 
Την ίδια στιγμή βέβαια συνεχίζουν να παίρνουν τα δις ευρώ από την Ε.Ε. βάση της συμφωνίας που απειλούν ότι θα ..καταργήσουν !! 


Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  
                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!! 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.