Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

ΣΑΜΟΣ: ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΟΥΣ ΠΗΓΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.. ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ !!!

Η φωτογραφία είναι από συγκέντρωση που έγινε στη Σάμο
πριν από λίγους μήνες..

Στο τμήμα βρέθηκαν για να δώσουν εξηγήσεις κάτοικοι της Σάμου, οι οποίοι προσπάθησαν να οργανώσουν συνάντηση με τον κυβερνητικό Βουλευτή Δημήτρη Σεβαστάκη.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Κίνηση Πολιτών Σάμου ανακοίνωσε ότι την προσεχή Κυριακή (12/3) θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας και στη συνέχεια επίσκεψη στο γραφείο του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Σάμου Δ. Σεβαστάκη προκειμένου να του εκφράσουν την έντονη ανησυχία τους για τα όσα συμβαίνουν στο νησί.

Την ανακοίνωση υπέγραφε ο πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Κτηνοτρόφων Σάμου, κ. Γιάννης Βέττας.
Σύμφωνα με τη «Σαμιακή Γνώμη», ο κ. Βέττας ειδοποιήθηκε τηλεφωνικά από την Αστυνομία πως θα πρέπει να παρουσιαστεί προκειμένου να δώσει κατάθεση σε προκαταρτική έρευνα, που διέταξε η Εισαγγελία Σάμου, μετά από αναφορά του Βουλευτή Σάμου, Ικαρίας και Φούρνων Δ. Σεβαστάκη.

Ο Βουλευτής στην αναφορά του στην Εισαγγελία ζητούσε να μάθει ποιοι κρύβονται πίσω από αυτή την Κίνηση Πολιτών, αν έχουν Α.Φ.Μ., ότι είναι ακραίοι και φυσικά ζητά την τιμωρία τους αφού προχωρά σε μηνύσεις.
Σύμφωνα με το «Σαμιακό Βήμα», o κ. Βέττας ρωτήθηκε εάν ο Σύλλογος που εκπροσωπεί είναι νόμιμος, καθώς και ποιος κρύβεται πίσω από την ανακοίνωση.

Κατά την επιστροφή του από το αστυνομικό τμήμα ο κ. Γιάννης Βέττας με ανάρτησή του στο λογαριασμό του στο Facebook και απευθυνόμενος στο βουλευτή Σάμου, έγραψε:

«Κύριε βουλευτά, έχω να σας πω τα εξής: 1ον δεν σας φοβάμαι και 2ον δεν χαμπαριάζω από απειλές. Ρωτάτε να μάθετε ποιοι είναι πίσω από μένα. Ούτε αναρχικοί είναι, ούτε φασίστες, ούτε τρομοκράτες. Είναι άνθρωποι Σαμιώτες, οικογενειάρχες που δεν έχουν να πληρώσουν το ρεύμα, δεν έχουν να βάλουν καύσιμα, δεν έχουν να δώσουν 1 ευρώ στα παιδιά τους στο σχολείο, άνθρωποι που κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους. Αυτοί είναι. 

Εσάς το μόνο που σας νοιάζει είναι ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.. 

Αν θέλετε να μάθετε τα προβλήματα της Σάμου να έρθετε την Κυριακή στη συγκέντρωση, όπως σας καλέσαμε, να τα ακούσετε γιατί πιστεύω ότι δεν τα γνωρίζετε και ζείτε σε άλλον πλανήτη. Αν δεν έρθετε είστε ανεπιθύμητος για την Σάμο».














Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  






                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!! 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες