Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ 1 ΔΙΣ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ !!!! ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ..


Μεγάλη αύξηση, που προσεγγίζει το 1 δισ. ευρώ σημείωσαν τον περασμένο Ιανουάριο τα "κόκκινα" δάνεια, ανατρέποντας την πτωτική τάση που είχε διαμορφωθεί τους προηγούμενους μήνες. 

Όπως αναφέρει η "Καθημερινή", η εξέλιξη έχει δημιουργήσει έντονη ανησυχία στις τράπεζες για την επίτευξη των στόχων μείωσης των μη εξυπηρετούμενων δανείων που έχουν συμφωνηθεί με τον Ενιαίο Εποπτικό Μηχανισμό (SSM) για το πρώτο τρίμηνο.
Η αύξηση οφείλεται τόσο στην αβεβαιότητα όσο και στο γεγονός ότι αρκετοί δανειολήπτες σταμάτησαν να πληρώνουν τις δόσεις τους περιμένοντας το νομοσχέδιο για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό.
Οι τράπεζες σημειώνουν ότι το ζήτημα του εξωδικαστικού, μαζί με τη διευθέτηση του αναβαλλόμενου φόρου, είναι κρίσιμης σημασίας για την αντιμετώπιση των "κόκκινων" δανείων και πρέπει να ολοκληρωθούν άμεσα.
Επίσης, άκρως απαραίτητη είναι και η άμεση ολοκλήρωση της αξιολόγησης, καθώς η αβεβαιότητα - και η αναζωπύρωση των φόβων περί Grexit - έχει "παγώσει" τα πάντα, ενθαρρύνοντας πολλούς να μην εκπληρώνουν τις υποχρεώσεις τους περιμένοντας την έκβαση των διαπραγματεύσεων.








Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  


                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!! 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες