Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

ΣΤΟ "ΚΑΤΣΑΝΕΙΟ" ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΕΓΑΣΤΕΙ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.. ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ !!! ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ...



Πορεία διαμαρτυρίας στο δημαρχείο έκαναν σήμερα το πρωί οι μαθητές του μουσικού σχολείου, γυμνασίου και Λυκείου , για το χρόνιο πρόβλημα στέγασης αλλά και για την σίτιση. Τα 15μελή των σχολείων συναντήθηκαν με τον δήμαρχο προκειμένου να βρεθεί λύση.

Όπως είπε στην ΕΡΑ ΑΙΓΑΙΟΥ ο πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του σχολείου Γιάννης Δαλδαράς «επείγει να χτιστεί ένα σύγχρονο σχολείο που θα καλύπτει τις ανάγκες του μουσικού σχολείου. 

Το Κατσάνειο που αγόρασε ο δήμος δεν προκρίνεται πλέον ως λύση αφού δε θα μπορεί να στεγάσει τα παιδιά του μουσικού που φέτος είναι 130 με προοπτικές του χρόνου να αυξηθούν. 

Υπάρχει και μια άλλη πρόταση για  το κτίριο του ΟΑΕΔ στην Παναγιούδα αλλά δεν υπάρχει ακόμα καμία ενημέρωση. 

Όλα είναι στον αέρα, το μουσικό σχολείο Μυτιλήνης λειτουργεί εδώ και 24 χρόνια και είναι το μόνο από 40 μουσικά σχολεία της χώρας που δεν έχει στέγη».



Lesvos Voice: Και κάπως έτσι δικαιώνεται για άλλη μια φορά το Lesvos Voice που έγραφε τότε που ήθελαν στον Δήμο Λέσβου να αγοράσουν το "Κατσάνειο" ότι εκεί δεν μπορεί να γίνει σχολειό !!!! 

Τώρα έρχεται με τον πιο επίσημο τρόπο ο πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του μουσικού σχολείου και παραδέχεται ότι το μουσικό σχολείο δεν μπορεί να στεγαστεί στο "Κατσάνειο" γιατί είναι ...μικρό !!!! 

Και τώρα έχουμε άδικο να ρωτήσουμε... και τώρα τι θα το κάνουν;; 

Και το κυριότερο.. που θα στεγάσουν τώρα το μουσικό σχολειό;;; 

Και είχαν κάνει και ωραίες δηλώσεις !!!!! 










Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  




                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!! 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες