Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ;; ..ΜΟΝΤΑΖ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΝΑ "ΔΕΝΕΙ" ΣΤΑ ΙΜΙΑ !!!


Τα νέα τουρκικά δημοσιεύματα τα όποια ανέφεραν ότι το πρωί της Τρίτης, πλοίο της τουρκικής ακτοφυλακής «έδεσε» στις βραχονησίδες των Ιμίων διαψεύδει το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος –Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Δεν διαπιστώθηκε κάποια προσέγγιση τουρκικής ακταιωρού σήμερα το πρωί στα Ίμια, αναφέρει στην ανακοίνωσή του το αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής με αφορμή οπτικοακουστικό υλικό (βίντεο) που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδες.

Το αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής αναφέρει επίσης ότι, στην περιοχή βρίσκεται συνεχώς, περιπολικό σκάφος του σώματος.
Παράλληλα, την συγκεκριμένη ενέργεια διαψεύδουν και πηγές από το ΓΕΕΘΑ. 
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει η Ηurriyet, πλοιάριο τις τουρκικής ακτοφυλακής στο οποίο επέβαιναν 5 Τούρκοι αξιωματικοί βρέθηκε ανάμεσα στις δύο βραχονησίδες των Ιμίων όπου έμεινε για δέκα λεπτά ακίνητο και έπειτα 5-6 αξιωματικοί άρχισαν να τραβούν φωτογραφίες και βίντεο.
Παράλληλα, η τουρκική εφημερίδα αναφέρει ότι ένα ελληνικό πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού βρισκόταν σε απόσταση ενός μιλίου από το τουρκικό πλοιάριο, δηλαδή από την Καλόλιμνο. Στην περιοχή εξακολουθούν να παραμένουν δύο σκάφη της ελληνικής ακτοφυλακής και τρία της τουρκικής.
Επίσης αναφέρεται ότι όταν ένα πλοίο 170 μέτρων της τουρκικής εταιρείας “Powership Μαύρη Θάλασσα” με την ονομασία ‘Yasinbey’ πέρασε από την περιοχή των Ιμίων προκάλεσε την κινητοποίηση της ελληνικής ακτοφυλακής. Το ελληνικό σκάφος αναγκάστηκε να επιστρέψει όταν ξεκίνησε σκάφος της τουρκικής ακτοφυλακής να κατευθύνεται προς το μέρος του.


Είναι η πολλοστή φορά το τελευταίο διάστημα που τα τουρκικά μέσα υποτίθεται πως ανακαλύπτουν τέτοιου είδους ειδήσεις, οι οποίες σχεδόν πάντα διαψεύδονται από τις ελληνικές αρχές, κάτι που σημαίνει πως οι Τούρκοι προσπαθούν να διαφημίσουν τις προκλήσεις τους, έστω κι αν αυτές δεν υπάρχουν.











Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  


                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!! 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες